Diablo III, Θα ανταποκριθεί στις τεράστιες προσδοκίες των PC gamers;

Η μέρα που περιμένετε εδώ και μία ολόκληρη δεκαετία, είναι πλέον προ των πυλών. Μετά από μια πολύχρονη διαδικασία ανάπτυξης, με πολλές αλλαγές και πάμπολλες καθυστερήσεις, το Diablo III επιτέλους ξεπηδά από τα βάθη της κόλασης στις 15 Μαϊου. Το Diablo III θα βγει και σε συλλεκτική έκδοση, ενώ αν τσιμπήσετε ένα χρόνο συνδρομή στο World of Warcraft αποκτάτε το παιχνίδι δωρεάν!

Στο Diablo III, αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός από πέντε ηρωικούς χαρακτήρες και αντιμετωπίζετε τις αμέτρητες ορδές του κακού, εξερευνώντας στην πορεία ποικιλία περιοχών, αποκτώντας εμπειρία, ικανότητες και πανίσχυρα αντικείμενα, και συναντώντας σημαντικούς χαρακτήρες που σας βοηθούν με διάφορους τρόπους. Ας ελπίσουμε ότι το παιχνίδι θα ανταποκριθεί στις τεράστιες προσδοκίες των PC gamers.

, Diablo III, Θα ανταποκριθεί στις τεράστιες προσδοκίες των PC gamers;

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Ακομα και να μην ειναι ανταξιο των προσδοκιων θα πουλησει απιστευτα,το περιμενουν εκατομμυρια gamers τοσο καιρο.Το ερωτημα μου ειναι αλλο.Με τα λεφτα που εχει βγαλει η Blizzard απο τις πωλησεις games (Diablo series,warcraft series,starcraft series,wow κλπ) αλλα κυριως απο το οτι εχει πανω απο 10 εκατομμυρια ατομα να της σκανε ΣΤΑΘΕΡΑ 13 ευρω το μηνα εκαστος για τη συνδρομη του wow τοσα χρονια τωρα,πως και δεν εχει ξεπερασει ακομα σε εσοδα τη microsoft,την samsung,την apple κλπ!!! 😀
Περα απο την πλακα στα μουλωχτα και χωρις να τους εχει παρει χαμπαρι ο πολυς κοσμος εχουν βγαλει απιστευτα εκατομμυρια οι τυποι!

Δημητρης K.

Το περιμενουμε μια 10ετια…ενα εχω να πω,Επιτελους!

Ευθύμιος Μ.

Θα ανταποκριθεί και θα τις ξεπεράσει μάλιστα!

Μάριος D.

Το WoW έχει βάλει πολύ ψηλά τον πύχη για όλα τα rpg είτε είναι mmo είτε δεν είναι. Τώρα το Diablo σίγουρα κακό παιχνίδι δε θα είναι. Αλλά κάτι το Auction House με πραγματικά λεφτά κάτι το ότι βγαίνει χωρίς pvp κλπ. με κάνουν πολύ επιφυλακτικό για το πόσο καλό θα είναι τελικά. Ουσιαστικά θα πρέπει να πάρει κόσμο από το WoW και δεν το βλέπω και πολύ να γίνεται ειδικά με το expansion του WoW που έρχεται σύντομα…

Γιώργος Μαρ.

Ελπίζω να το εμπλουτίσουν αργότερα με περισσότερα classes.
Θα παιχτεί με τρέλα!

Ευθύμιος Μ.

@ Μάριος D.

To Diablo είναι ACTION RPG με ιδιαίτερο βάρος στο Single Player κομμάτι. Η σύγκριση μεταξύ των δύο είναι απλά…: https://i.imgur.com/vT7Nl.gif

Greg

Θα πουλήσει πολύ και θα πάρω και collector’s edition, αλλά το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει και πόσο πραγματικά καλό θα είναι. Πραγματικά το παιχνίδι δεν είναι πια Diablo! Είναι ένα ακόμα παιχνίδι της νέας μετά-wow εποχής Blizzard. Τελείως διαφορετικά classes, crafting, skill system, rune system. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό RPG από το Diablo II με σενάριο στον κόσμο του Diablo. @ Ευθύμιος Μ. Ιδιαίτερο βάρος στο single player κομμάτι; Δυστυχώς πάνε αυτές οι καλές εποχές. Normal, Nighmare, Hell, Inferno το έχουν πει ότι για να βγάλεις τις μεγαλύτερες δυσκολίες θέλει co-op! Και το παιχνίδι πραγματικά ξεκινάει στις μεγαλύτερες δυσκολίες, όπως δήλωσαν. Το normal είναι κάτι casual για να πάρεις level. Το ότι θα πρέπει να είσαι online συνέχεια για να παίζεις είναι μεγάλο fail για μένα. Επίσης τα γραφικά είναι μια ακόμα μεγάλη απογοήτευση. Λίγα πολύγωνα και λεπτομέρειες για να τρέχει σε παλιά μηχανήματα. Ξύπνα Blizzard είναι RPG το παιχνίδι! Βασικό κομμάτι των RPG είναι ο χαρακτήρας να έχει όμορφη και cool εμφάνιση και να γουστάρει ο παίκτης να τον ντύνει και να ταυτίζεται! Μήπως να βάζατε και γραφικά minecraft και να κάνατε όλα τα αντικείμενα να έχουν ίδια texture; Ευτυχώς μετά από κατακραυγή των fan πρέπει το… Συνέχεια »

thorgoth

Greg
φιλικα παντα…που τα βρηκες τα 8 εκατομυρια…10.2 ειμαστε ακομα…

το online συνεχεια εχω εντυπωση οτι το αφαίρεσαν…ισως κάνω λαθος….
ειναι πρακτικη της blizzard να μην χρησιμοποιη super duper γραφικα ωστε ολοι να μπορουμε να πεζουμε χωρις να χρειαζετε να σκαμε πρωτα χρηματα σε αναβαθμιση PC…τι ηθελες να ειναι αλα crysis;;;;
καποιος μπορει να πει οτι δεν εχει σχεση το D1 με το hellfire Η το D2 me to LOD..ετσι και με το D3
στο leaked roadmap που εχει κυκλοφορησει εδω και χρονια αν θυμαμε καλα αναφερετε σε 2 xpanions..αρα οτι και bugs να εχει (που δεν θα εχει) σιγουρα θα διορθωθουν…

Δημητρης K.

@thorgoth Συμφωνω και προσωπικα μου αρεσει η πολιτικη της Blizzard.οποιος ψαχνει ενα ποιοτικο mmorpg σιγουρα στο WOW θα τα βρει ολα γιατι το παιχνιδι εχει πολυ”βαθος”…

Τωρα οσον αφορα το Diablo III ,δεν νομιζω πως μπορουμε να το συγκρινουμε με WOW,SWTOR,Rift κτλ….Η φιλοσοφια του ειναι εντελως διαφορετικη και η επιτυχια του αναμενωμενη αφου ηταν “επανασταση”οταν πρωτοβγηκε.

Greg

@ thorgoth και εγώ φιλικά θα απαντήσω… κάπου είχα διαβάσει ότι οι ενεργοί παίκτες του wow έπεσαν κατά 2 εκατομμύρια.. μπορεί να ήσασταν 12,2 και να μείνατε 10,2 ή να είχα διαβάσει κάτι άλλο και να θυμάμαι λάθος! Συγνώμη αν έκανα λάθος στην δήλωσή μου. Για το “online συνέχεια” το ζητούν πολλοί να το βγάλει, το είχαν βγάλει στο starcraft II, αλλά την τελευταία φορά που το έψαξα ακόμα το έχουν για το D3. Μακάρι να κάνω λάθος και να αποφάσισαν να το βγάλουν! Για τα γραφικά πρέπει να υπάρχει ένα λογικό scalling. Το crysis για ivy bridge και για 28nm gpu είναι ψίχουλα… Να μπορείς να παίζεις σε low settings σε μηχάνημα 3 ετών και σε full high σε ένα σημερινό (Μάη) μου φαίνεται λογικό. Το D3 λένε από την Blizz επίσημα (το είδα σήμερα) παίζει σε low σε 5 ετών και παίζει σε full high σε περσινό (σε σημερινό καλό λένε ότι είναι overkill!). Το Crysis βγήκε 5 χρόνια πριν και το D3 θα έχει χειρότερα γραφικά… είναι λογικό αυτό; Τα καλά γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι σίγουρα! Και κάπου η λεπτομέρεια μπορεί να είναι άχρηστη ή να είναι τέτοιο το gameplay που να μην δίνεις σημασία στα… Συνέχεια »

Tony Cool

Greg συμφωνω απολυτα σχεδον με οσα λες,απλα εχω μια δυο ψιλοενστασεις.Το R&D κομματι φυσικα θελει πολλα φραγκα για να λειτουργησει οπως πρεπει,οπως και οι κυκλοφοριες των games κλπ κλπ.Αλλα δε μπορω με τιποτα να δεχτω πως η λειτουργια και οι συντηρησεις των servers ειναι και τοσο πολυεξοδη υποθεση,οπως επισης και μια στο τοσο που κανουνε το Blizzcon.Aκομα με μπερδεψες λιγο στο σημειο που απο τη μια λες οτι δυστυχως δε σου θυμιζει αρκετα το D2 και απο την αλλη οτι δε σου φαινεται λογικο να εχει χειροτερα γραφικα απο το crysis(που btw ακομα και σημερα τρωει το 90% των pc για πρωινο!).Ισως εγω να μη σε καταλαβα καλα απλα η γνωμη μου ειναι πως αν θες rpg με γραφικα επιπεδου crysis παιρνεις το (τιτανοτρισμεγιστο) Skyrim,απο το Diablo πιστευω πως περιμενουμε να δουμε αλλα πραγματα,εντελως διαφορετικα,οπου τα γραφικα δε θα παιζουν τον πρωτο ρολο.Οχι πως θα με χαλαγανε αν ηταν ακομα καλυτερα,απλα,κουβεντα να γινεται… 😀

Greg

@Tony Cool Φιλικά πάντα, αλλά το 90% των PC; Σίγουρα μιλάμε για το Crysis 1; Εγώ με μηχάνημα 5 χρόνων τώρα, τότε το έπαιζα σε high settings 1080p σχεδόν όλα στο full (εκτός από AA). Είναι παλιό μηχάνημα πλέον και θα κάνω αναβάθμιση σύντομα. Κάποιοι έχουν κάνει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν αναβάθμιση από τον δικό μου επεξεργαστή. Αλλά πάλι μπορώ και παίζω skyrim σήμερα! Εγώ στο μυαλό μου δεν έχω συνδυάσει Diablo με μέτρια γραφικά. Το D2 δεν είχε γραφικά 5 χρόνων όταν βγήκε, ειδικά με το LOD και την καλή ανάλυση 2 χρόνια πίσω το πολύ το έβαζες σε γραφικά. Δεν περιμένω το minecraft Blizz RPG, περιμένω το Diablo. Το Skyrim μόνο γραφικά έχει δηλαδή και μόνο για αυτά το παίζεις; Δεν νομίζω… Το να μην δίνεις τόσο σημασία την ώρα που παίζεις είπα οκ! Αλλά όπως είπα αποφάσισες να βελτιώσεις τα γραφικά, κάντο σωστά ρε παιδί μου! Όταν έχει χειρότερα γραφικά από ένα παιχνίδι 5 χρόνων απογοητεύομαι. Βέβαια είναι λίγο λογικό αφού την μηχανή γραφικών την έχουν έτοιμη εδώ και 4 χρόνια από τότε που το ανακοίνωσαν και έδειξαν το πρώτο demo. Αν το έβγαζαν 1-2 χρόνια πριν ίσως να μην με πείραζε τόσο, αλλά υπάρχουν πλέον… Συνέχεια »

Ηλίας Σ.

Όταν βγήκε το Diablo (1997) κανείς δεν ήξερε το σενάριο (που ήταν υποτυπώδες σε σχέση με αυτό του D2) αλλά δεν μας ένοιαζε. Ήταν ένα hack&slash που κάτι παρόμοιο δεν είχαμε δει μέχρι τότε. Όταν βγήκε το D2 είχε περισσότερες κλάσσεις, πιο καλό σενάριο, μεγαλύτερο βάθος αλλά δεν είχε και σοβαρό multiplayer (σαν τα σημερινά παιχνίδια) αλλά δε μας ένοιαζε. Ήταν κάτι που παρόμοιο δεν είχε βγει πιο πριν (και ούτε βγήκε αρκετά χρόνια μετά). Σε κάθε περίπτωση τα Diablo I&II έπαιζαν σε μέτρια μηχανήματα (όπως τα Warcraft Ι&ΙΙ πριν από αυτά). Σήμερα, την εποχή που ό,τι δεν ξέρουμε το googlάρουμε σε 2sec, που δεν θα παίξουμε ένα παιχνίδι αν το multiplayer δεν είναι αρκετά καλά balancαρισμένο, που την ώρα που παίζουμε ένα off-line game ακούμε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό live streamάροντας και κατεβάζουμε και με το utorrent, που όταν πάνω από 2 φίλοι μας παρατήσουν το Χ online παιχνίδι για το Ψ… τρέχουμε να πάρουμε το και μεις το Ψ για να πάιζουμε μαζί τους, που περιμένουμε μισή ώρα και να βρούμε group ή κανονίζουμε 1 εβδομάδα πριν το raid του Σαββάτου, την ώρα που πληρώνουμε και παίζουμε WoW αν και και γραφικά του είναι είναι 5ετίας+, που θα πάρουμε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.