Δημιουργοί cheat για το Call of Duty ζητούν συγνώμη μετά από απειλές για καταγγελία

, Δημιουργοί cheat για το Call of Duty ζητούν συγνώμη μετά από απειλές για καταγγελία

Εδώ και αρκετά χρόνια η χρήση cheat στα παιχνίδια, ιδιαίτερα στα multiplayer games, είναι ένας καθημερινός πονοκέφαλος για τους developers, καθώς καταστρέφει την όποια ισορροπία προσπαθούν να δημιουργήσουν αλλά και την εμπειρία των παικτών. Ένα από τα θύματα είναι και η Activision, καθώς σε όλους της τους τίτλους έχουμε δει κάτι παρόμοιο.

Όμως, αυτό που δεν έχουμε δει είναι να αλλάζουν οι δημιουργοί των cheats στάση τόσο απότομα. Η εταιρεία CxCheats ειδικεύεται στην πώληση cheats και trainers για αρκετά παιχνίδια στην αγορά, όπως επίσης και για τίτλους της σειράς Call of Duty. Η Activision απείλησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι πως οι δημιουργοί συμφώνησαν άμεσα να σταματήσουν την ανάπτυξη των cheats και ζητούν συγνώμη για τυχόν προβλήματα που δημιούργησαν στους παίκτες του παιχνιδιού.

Το περίεργο σε όλη την υπόθεση είναι η στάση της CxCheats. Η δημόσια συγνώμη είναι κάτι που δεν περιμέναμε, πόσο μάλλον από μία εταιρεία που αυτό πουλάει και μόνο στην κυριολεξία. Από την άλλη, το γεγονός ότι σταματάει η ανάπτυξη των cheats και δε θα κυκλοφορήσουν νέα cheats για παιχνίδια της σειράς Call of Duty, τουλάχιστον από τους ίδιους, είναι κάτι που σίγουρα θα ανακουφίσει τους παίκτες των εν λόγω παιχνιδιών.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Επειδή έχω μια δεκαετία που παίζω Onine Multiplayer μέσω κονσολών, έχω πετύχει αρκετές φορές Cheater’s, Hacker’s ή όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται και ειλικρινά θα πρέπει οι εταιρίες που φτιάχνουν τα παιχνίδια και μετά και οι ίδιες οι εταιρίες που φτιάχνουν τις κονσόλες να κινούνται νομικά εναντίων τους και να τους αποκλείουν διαπαντός από τα OnLine Multiplayer Game, εκτός ότι δεν σε παίζουν με ίσους όρους και είναι άδικο, καταστρέφουν την απόλαυση του παιχνιδιού, έτυχε να βρω ένα Mod σε ένα παιχνίδι που παίζω OffLine όμως (βασικά έχω σταματήσει να παίζω παιχνίδια OnLine Multiplayer εδώ και 1+ χρόνο) για άπειρα χρήματα το δοκίμασα μια μέρα για πλάκα και ξενέρωσα, δεν έχω όρεξη να παίξω το παιχνίδι πλέον, το έβγαλα το Mod αλλά την ζημιά μου την έκανε ήδη καθώς ξέρω υποσυνείδητα πως μπορώ να τα έχω όλα και μου έχει φύγει η περιέργεια για να συνεχίσω το Game.

Κώστας

Πρωτοπαιξα call of duty το 2007.απο τότε μέχρι και σήμερα που συνεχίζω και παίζω δεν έχω σταματήσει να συναντάω παιδιά, παιδάκια, μεγαλύτερα παιδάκια, που να έχουν κάνει huck ή να έχουν βάλει κάποια cheats. Αρκετές φορές μου έχουν σπάσει τα νεύρα,αρκετές φορές έχω κάνει report κάποιον αλλά το αποτέλεσμα ίδιο, τίποτα. Ελπίζω στο καινούργιο call of duty που θα κυκλοφορήσει να μην υπάρχουν. Αλλά έτσι όπως πάει η δουλειά…(τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 8 Pro: Εικόνες unboxing πριν την κυκλοφορία

Τα βίντεο unboxing των ακυκλοφόρητων Pixel έχουν γίνει παράδοση κάθε χρόνο, πριν την επίσημη παρουσίαση από τη Google.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro: Αναλυτικά τα πάντα για τα νέα smartphones

Εξοπλισμένη με προηγμένη αρχιτεκτονική βελτιστοποίησης απόδοσης, μπαταρία με υψηλή διάρκεια ζωής και κρυστάλλινη οθόνη, η σειρά Xiaomi 13T εξασφαλίζει εξαιρετικές εμπειρίες smartphone.

Cars featured GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Το Απόλυτο Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Αριστείας στη Ντόχα

Το Φεστιβάλ αυτοκινήτου GIMS Qatar 2023 στοχεύει να φιλοξενήσει 200.000 επισκέπτες και 1.000 διαπιστευμένα μέσα, ανάμεσά τους τα ελληνικά Autonomous.gr και Techblog.gr.