Δωρεάν τα HITMAN και Shadowrun Collection στο Epic Games Store

, Δωρεάν τα HITMAN και Shadowrun Collection στο Epic Games Store

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, η Epic διαθέτει δωρεάν δύο παιχνίδια μέσα από το δικό της store. Όπως γνωρίζαμε ήδη, το πρώτο παιχνίδι της νέας τριλογίας HITMAN θα διατεθεί δωρεάν, ως μέρος της προωθητικής ενέργειας της Epic για την χρονική αποκλειστικότητα του επερχόμενου HITMAN 3.

Μαζί με το πρώτο HITMAN, η Epic δίνει δωρεάν το Shadowrun Collection, το οποίο είναι τρία παιχνίδια σε ένα. Το Shadowrun Collection περιλαμβάνει τα Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut και Shadowrun Hong Kong – Extended Edition. Οι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Για να αποκτήσετε το HITMAN κάντε κλικ εδώ, ενώ για το Shadowrun Collection κάντε κλικ εδώ.

Θα πρέπει να έχετε κατεβασμένο το Epic Launcher για να παίξετε τα παιχνίδια, αν και δεν είναι απαραίτητο για τη δωρεάν απόκτηση τους. Απαραίτητο όμως είναι να έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση ταυτότητας δύο παραγόντων στον Epic Games λογαριασμό σας, χωρίς όμως να χρειάζεται να βάλετε στοιχεία πληρωμής.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.