Δωρεάν τα The Division και Far Cry 3 για PC από την Ubisoft

, Δωρεάν τα The Division και Far Cry 3 για PC από την Ubisoft

Η Ubisoft συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν τίτλους στους χρήστες του PC μέσα από δικό της store, Uplay. Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους χρήστες δωρεάν το Tom Clancy’s The Division επίσημα, όμως μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν και το Far Cry 3 από το κινεζικό store. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Tom Clancy’s The Division

, Δωρεάν τα The Division και Far Cry 3 για PC από την Ubisoft

Ένα από τα πιο φιλόδοξα shooters τρίτου προσώπου που έχουμε δει ποτέ, το Tom Clancy’s The Division παραμένει μία πολύ καλή επιλογή, παρά την κυκλοφορία του το 2016 αλλά και από το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει και ο δεύτερος τίτλος της σειράς. Η έκδοση του PC έχει ακόμα και σήμερα αρκετούς παίκτες για να βρείτε online και να παίξετε, αν και είναι ιδανικό για να παίξετε ως ομάδα. Για να αποκτήσετε δωρεάν το Tom Clancy’s The Division από το Uplay, πατήστε εδώ.

Far Cry 3

, Δωρεάν τα The Division και Far Cry 3 για PC από την Ubisoft

Αν και το είδαμε πρώτη φορά το 2012 για τα Xbox 360 και PlayStation 3, το Far Cry 3 κυκλοφόρησε και για τα τωρινά συστήματα καθώς και για PC. Παρά την ηλικία του, ο τίτλος φαίνεται να έχει ωριμάσει αρκετά καλά και να ήταν αρκετά μπροστά για την εποχή του, αφού ακόμα και σήμερα μπορεί κάποιος να το απολαύσει χωρίς να έχει πρόβλημα με τα γραφικά του. Για να αποκτήσετε το Far Cry 3 από το κινέζικο Uplay, πατήστε εδώ. Μπορείτε να κάνετε sign-in με το δικό σας λογαριασμό και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Ubisoft

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα για να μη χάσετε τα παιχνίδια σας.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games featured Google Stadia Ubisoft

Google Stadia: Έτσι θα μεταφερθούν τα παιχνίδια της Ubisoft στον υπολογιστή σας

To Google Stadia τερματίζει τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου του 2023 και η Ubisoft δίνει στους χρήστες εκδόσεις PC των παιχνιδιών της που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.