Δωρεάν το PAC-MAN Championship Edition 2 σε PS4, Xbox One και Steam

Οι εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να μας κρατήσουν σπίτι, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για τη δική μας ασφάλεια. Γι’ αυτό, οι περισσότεροι δημιουργοί και εκδότες προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια. Η τελευταία προσθήκη στη λίστα είναι το PAC-MAN Championship Edition 2 της Bandai Namco.

Όλα όσα ανέφερε η εταιρεία

Η Bandai Namco δήλωσε ότι έχει φροντίσει ώστε όλοι οι εργαζόμενοι της να δουλεύουν εξ αποστάσεως και θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προσπαθούν για την εξομάλυνση της όλης κατάστασης, την οποία βιώνει η ανθρωπότητα.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους εργαζομένους του ιατρικού τομέα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά τον ιό και προσπαθούν να διατηρούν υπό έλεγχο την πανδημία.

Στο τέλος καταλήγει στους απλούς ανθρώπους που μένουν κλεισμένοι στο σπίτι, και δηλώνει ότι ως πάροχος ψυχαγωγίας η Bandai Namco Entertainment σκοπεύει να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις με σκοπό τη διασκέδαση των οπαδών της.

PAC-MAN Championship Edition 2, Δωρεάν το PAC-MAN Championship Edition 2 σε PS4, Xbox One και Steam

Ως εκ τούτου προσφέρει δωρεάν για λίγες ημέρες το PAC-MAN Championship Edition 2. Όσοι διαθέτουν PlayStation 4, Xbox One ή λογαριασμό στο Steam, μπορούν να προσθέσουν το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη τους και να το κρατήσουν για πάντα.

Που θα βρείτε το παιχνίδι

Η προσφορά ξεκίνησε εχθές και θα κρατήσει μέχρι και τις 10 Μαΐου. Οι κάτοχοι PlayStation 4 μπορούν να επισκεφθούν αυτό τον σύνδεσμο, όσοι διαθέτουν Xbox One θα βρουν το παιχνίδι σε αυτήν τη σελίδα, τέλος οι χρήστες του Steam θα πρέπει να μπουν εδώ για να πάρουν το δωρεάν αντίγραφο του PAC-MAN Championship Edition 2.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.