Dragon Quest 12 The Flames of Fate: Η Square Enix ίσως μας προετοιμάζει για ανακοινώσεις

, Dragon Quest 12 The Flames of Fate: Η Square Enix ίσως μας προετοιμάζει για ανακοινώσεις

Αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες JRPG σειρές μετρώντας αισίως πάνω από 30 χρόνια ζωής. Το Dragon Quest XI είναι ένας από τους τελευταίους τίτλους του franchise που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 35 χρόνια, η Square Enix έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη, ανακοινώνοντας το Dragon Quest 12: The Flames of Fate, χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές πληροφορίες, παρά μόνο ένα μικρό teaser trailer. Πρόσφατα η Square Enix ενημέρωσε το εμπορικό σήμα του παιχνιδιού, μια κίνηση που ίσως φανερώνει ότι σύντομα θα έχουμε νέα γύρω από την κυκλοφορία του Dragon Quest 12: The Flames of Fate.

https://www.youtube.com/watch?v=aaOSKl02Wq0

Η σειρά Dragon Quest παραδοσιακά αποτελεί μια μεγάλη κυκλοφορία για την Ιαπωνία, ενδεικτικό είναι ότι υπάρχει ένα ολόκληρο θεματικό πάρκο με τον κόσμο του Dragon Quest. Δείγμα της επιτυχίας της σειράς είναι ότι τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα των φίλων των JPRG και εκτός αυτής. Όπως έγινε γνωστό μέσα στο Νοέμβριο η Square Enix ενημέρωσε το εμπορικό σήμα του Dragon Quest 12: The Flames of Fate κάτι που αρκετοί πιστεύουν ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα υπάρχουν ανακοινώσεις γύρω από την κυκλοφορία του. Από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά είναι ότι η ανάπτυξη του πραγματοποιείται με την Unreal Engine 5, ενώ όπως είχε δηλώσει ο δημιουργός του παιχνιδιού, Yuji Horii, “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πιο σκοτεινή ιστορία που θα μπορεί να απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό.”

, Dragon Quest 12 The Flames of Fate: Η Square Enix ίσως μας προετοιμάζει για ανακοινώσεις

Όσον αφορά ημερομηνία κυκλοφορίας και πλατφόρμες, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία σχετική πληροφορία. Ευχόμαστε σύντομα να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση γύρω από την ανάπτυξη του Dragon Quest 12: The Flames of Fate.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.