Dragon’s Dogma: Η ανακοίνωση του sequel έφερε ξανά αρκετούς παίκτες μετά από 6 χρόνια

Dragon's Dogma, Dragon’s Dogma: Η ανακοίνωση του sequel έφερε ξανά αρκετούς παίκτες μετά από 6 χρόνια

Ότι η Capcom μάς προετοιμαζε κάτι γύρω από το μέλλον του Dragon’s Dogma ήταν φανερό εδώ και πολλές μέρες.Το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τους εορτασμούς της 10ης επετειου από την κυκλοφορία του. Πριν λίγες μέρες η Capcom ανακοίνωσε με κάθε επισημοτητα το Dragon’s Dogma 2,επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την επιστροφή του. Αυτό ήταν αρκετό, ώστε να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον και να φέρει αρκετούς παίκτες ξανά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που έγινε στις 19 Ιουνίου, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό ατόμων κάτι που είχε να συμβεί από το 2016.

Μια ανακοίνωση που έχει να κάνει με μια επιστροφή ενός τίτλου μετά από αρκετά χρόνια δημιουργεί την επιθυμία σε παίκτες να επιστρέψουν στο παλιό τίτλο και να ζήσουν ΡΑ γεγονότα του από την αρχή. Το Dragon’s Dogma κατάφερε μετά την ανακοίνωση του sequel να φέρει ξανά αρκετό κόσμο. Όπως έγινε γνωστό και μέσα από τα στοιχεία του Steam DB, το Dragon’s Dogma κατάφερε να συγκεντρώσει 6582 ταυτοχρονους παίκτες. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί περίπου 6 χρόνια, και σίγουρα μια τέτοια κινητικότητα μόνο τυχαία δεν είναι,καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν την επιστροφή του τόσα χρόνια.

Dragon's Dogma, Dragon’s Dogma: Η ανακοίνωση του sequel έφερε ξανά αρκετούς παίκτες μετά από 6 χρόνια

Η τελευταία φορά που το Dragon’s Dogma συγκέντρωσε ένα μεγάλο αριθμό παικτών ήταν περίπου πριν 6 χρόνια, όταν η κυκλοφορία του στα PC συγκέντρωσε 27, 368. Η ανακοίνωση της Capcom έφερε νέα δεδομένα, οπου μπορεί ο αριθμός να μην συγκρίνεται με αυτούς του παρελθόντος που είχαν καταγραφεί για τον τίτλο τής Capcom, αλλά σίγουρα είναι ένα θετικό σημάδι. Σημαντικό παράγοντα έχει παίξει ότι το Dragon’s Dogma βρισκόταν σε πρόσφορα δίνοντας την ευκαιρία να προσεγγίσει και νέους παίκτες να το γνωρίσουν.

Dragon's Dogma, Dragon’s Dogma: Η ανακοίνωση του sequel έφερε ξανά αρκετούς παίκτες μετά από 6 χρόνια

Σε ότι έχει να κάνει με το Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, με τον Hideaki Itsuno να έχει αναλάβει την ανάπτυξη του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα άλλες πληροφορίες.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.