EA: «Θα νικήσουμε το Call of Duty, όπως νικήσαμε και το Pro Evolution Soccer»

Tο Call of Duty είναι ίσως το ισχυρότερο όνομα αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία, αλλά η ΕΑ δεν πτοείται και δηλώνει σίγουρη ότι τα επόμενα χρόνια θα καταφέρει να το νικήσει. Το πολυαναμενόμενο Medal of Honor κυκλοφορεί την Παρασκευή και η εταιρία περιμένει πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και παραδέχεται ότι το πάνω χέρι για φέτος το έχει η Activision με το Black Ops όσον αφορά τις πωλήσεις.

, EA: «Θα νικήσουμε το Call of Duty, όπως νικήσαμε και το Pro Evolution Soccer»

Παρόλα αυτά, το νέο ξεκίνημα της σειράς Medal of Honor και το πάντα δημοφιλές Battlefield, κάνουν την ΕΑ να πιστεύει ότι θα ξεπεράσει το Call of Duty όπως ξεπέρασε το Pro Evolution Soccer με το FIFA τα τελευταία χρόνια, με τη βοήθεια των διαφημίσεων και του λεγόμενου «word of mouth».

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου games στο Άσυλο των gamers.
Medal of Honor
Call of Duty: Black Ops

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos

Δεν ξερω τι θα κανει το MoH αλλα το Fifa κερδιζει τα τελευταια χρονια επι της ουσιας και οχι σε επιπεδο φανφαρας και διαφημισης γιατι οι ανθρωποι του καταλαβαν οτι ηταν σε λαθος δρομο, επενδυσαν, δουλεψαν και διορθωθηκαν…

Καποτε ακουγα FIFA και γελαγα ειρωνικα απολαμβανοντας το PES αλλα πλεον και με το fifa 11 το pro φαινεται πολυ μικρο, δυστυχως

Τωρα οσο για το CoD, καλα θα κανουν μεχρι να το περασουν να μην λενε μεγαλα λογια γιατι αυτη τη στιγμη ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα στον χωρο του gaming..

Terminator

Σωστός είσαι 🙂

Rapid-eraser

Ας κοιτάξει η EA να φτίαξει πρώτα τα games που τρέχει τώρα και είναι γεμάτα bugs … βλέπε Battlefield bad company 2 …

Πάντως από τα πρώτα reviews που διάβασα για το Beta του νέου MoH φαίνεται να πηγαίνει άπατο… με περισσότερα προβλήματα και από το BBC2

Miniks

Παίζω Pro από το 97′ (ξερετε,από τότε που λεγόταν International Superstar Soccer Pro)…το ΦΙΦΑ ήταν για κλάματα πάντοτε! Με εξαίρεση πέρυσι (ΦΙΦΑ 10),όχι ότι ήταν τίποτα σπουδαίο(στα γκολ οι παίκτες τρέχουν όλοι μέσα στο τέρμα σαν ρομποτάκια και στο επόμενο πλάνο πανηγύριζουν στο κόρνερ!) απλώς ήταν ΛΙΓΟ καλύτερο(όσο αναφορά το gameplay) από το PΕS 10 το οποίο ήταν το χειρότερο Pro που έχει βγει.Γιατί αν συγκρίνουμε το ΦΙΦΑ 10 με το PES 9 τότε η EA είναι πολύ πίσω!
Για το PES 11,τι να πεις,δεν υπάρχει λόγος ΚΑΝ να δοκιμάσω το σημερινό ΦΙΦΑ.
Όσο αναφορά τις πωλήσεις,ούτε που ασχολούμαι,έχω ρωτήσει διάφορους γιατί προτιμούν το “τραγικό” μέχρι σήμερα ΦΙΦΑ από το PES και μου απάντησαν “επειδή το ΦΙΦΑ έχει όλες τις ομάδες με γνήσιες εμφανίσεις”!!! Για gameplay…ούτε λόγος! Δηλ. αν το PES έβγαζε όλες τις ομάδες με την γνήσια εμφάνιση,έχει αναρωτηθεί η FIFA πως θα ήταν τότε η αναλογία των πωλήσεων???

Αυτά,φιλικά…!

pasxalis

poulao ds se kali timi 8elei kaneis ?

youhou

Δες το Pro σου που ο τερματοφύλακας πνίγει τα γκολ ανάμεσα από τα χέρια σαν τροχονόμος… και μετά κάνε συγκρίσεις με το τωρινό FIFA!!!
Επίσης… φιλικά!!

Miniks

Άμα το παίζεις στο Amateur είναι απολύτως λογικό αυτό που λες,πως αλλιώς να το βάλεις το γκολ άμα δεν ξέρεις… 😉 Αλλά μην το συνεχίσουμε γιατί είμαστε offtopic!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.