Epic Games Store: Δωρεάν τα Football Manager 2020, Watch Dogs 2 και Stick It To The Man

, Epic Games Store: Δωρεάν τα Football Manager 2020, Watch Dogs 2 και Stick It To The Man

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή την εβδομάδα η Epic δίνει δωρεάν τέσσερα παιχνίδια από τα διαθέσιμα προς αγορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Αυτή την εβδομάδα η Epic δίνει δύο αγαπημένους τίτλους που σίγουρα θα προσφέρουν ώρες παιχνιδιού, διαθέσιμους για κατέβασμα έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος τίτλος είναι το νεότερο Football Manager 2020, το παιχνίδι που έχει προσφέρει άπειρες ώρες καψίματος στους φανατικούς της σειράς αλλά και του ποδοσφαίρου. Επίσης, το Watch Dogs 2 κάνει την εμφάνιση του, για να προετοιμάσει τους παίκτες πριν από την κυκλοφορία του Watch Dogs Legion Ο τελευταίος δωρεάν τίτλος είναι το θεότρελο Stick It To The Man.

Για να κατεβάσετε τα παραπάνω παιχνίδια, κάντε κλικ εδώ. Θα πρέπει να έχετε κατεβασμένο το Epic Launcher για να παίξετε τα παιχνίδια, αν και δεν είναι απαραίτητο για τη δωρεάν απόκτηση τους. Απαραίτητο όμως είναι να έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση ταυτότητας δύο παραγόντων στον Epic Games λογαριασμό σας, χωρίς όμως να χρειάζεται να βάλετε στοιχεία πληρωμής.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.