Έρχεται το νέο Sony State of Play – Τι να περιμένουμε

Sony State of Play, Έρχεται το νέο Sony State of Play – Τι να περιμένουμε

H εκδήλωση Sony State of Play αποτελεί το σημείο όπου η εταιρεία τείνει να ανακοινώνει τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το PlayStation και όχι μόνο.

Το 2019 η Sony χρησιμοποίησε το State of Play για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us 2, το ντεμπούτο του παιχνιδιού για το Ghost of Tsushima και πολλά άλλα. Επομένως, αξίζει πάντα να συντονίζεστε στις ζωντανές ροές State of Play, εάν θέλετε να ειδοποιηθείτε για τυχόν μεγάλες ανακοινώσεις για παιχνίδια PS5, παιχνίδια PS4 και PSVR 2.

Το πιο πρόσφατο Sony State of Play πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Σε αυτό, είδαμε μια εστίαση στα παιχνίδια PSVR2 που θα φτάσουν μαζί με τα νέα ακουστικά. Υπήρχαν επίσης αποκαλύψεις που σχετίζονται με τη σειρά Yakuza.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το επόμενο Sony State of Play;

Η Sony δεν έχει αναφέρει κάποια ημερομηνία για το επόμενο State of Play, ενώ δεν υπάρχει πολύ κουβέντα γύρω από τα περιεχόμενα της εκδήλωσης. Δεδομένης της τελευταίας κατάστασης παιχνιδιού που επικεντρώθηκε στους επερχόμενους τίτλους τρίτου μέρους και PSVR 2, η επόμενη κατάσταση παιχνιδιού θα επικεντρωθεί σε επερχόμενους τίτλους πρώτου κατασκευαστή.

Αυτήν τη στιγμή, δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο τι θα ακολουθήσει πέρα ​​από τα παιχνίδια PSVR 2, το Marvel’s Spider-Man 2 και το Marvel’s Wolverine .

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.