Έρχεται το τέλος για το Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers, Έρχεται το τέλος για το Marvel’s Avengers

Προ των πυλών φαίνεται να είναι το τέλος για το παιχνίδι Marvel’s Avengers, σύμφωνα με τη δημιουργό Crystal Dynamics που δεν πρόκειται να παρουσιάσει νέο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα το Marvel’s Avengers και η υποστήριξη του παιχνιδιού σταματάει επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη όμως τα στοιχεία για single-player και multiplayer της Marvel’s Avengers θα παραμείνουν διαθέσιμα όταν λήξει η υποστήριξη τον Σεπτέμβριο, εξήγησε η Crystal Dynamics σε ανάρτηση της αλλά η ενημέρωση 2.7 του περασμένου Νοεμβρίου, η οποία παρουσίασε τον Winter Soldier επιβεβαιώθηκε ότι είναι και η τελική που προσθέτει περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Τέλος η κυκλοφορία του παιχνιδιού σταματάει τον Σεπτέμβριο. Στο μεταξύ, όλο το κοσμητικό περιεχόμενο από marketplace, challenge cards και shipments γίνεται δωρεάν ξεκινώντας από 31 Μαρτίου.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.