Έρχεται το The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch;

, Έρχεται το The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch;

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία που είχε το Nintendo Wii δεν ήρθε μόνο από το διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του, που για την εποχή ήταν κάτι που δεν πρόσφερε κανένας άλλος κατασκευαστής κονσολών. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας ήταν και οι αποκλειστικοί τίτλοι της εταιρείας, με έναν ακόμα να φαίνεται πως έρχεται και στο Nintendo Switch.

Μία νέα σελίδα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα Amazon, η οποία αναζωπυρώνει τις φήμες που είχαν ακουστεί πριν αρκετούς μήνες. Στην ιστοσελίδα εμφανίστηκε το Legend of Zelda: Skyward Sword για προπαραγγελία, αυτή τη φορά όμως για το Nintendo Switch. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εικόνα ή ημερομηνία διάθεσης, όμως και μόνο η ύπαρξη της σελίδας φαίνεται πως είναι αρκετή για να γνωρίζουμε πως έρχεται και ο τίτλος.

Τι όμως θα πρέπει να περιμένουμε από τη Switch έκδοση του Skyward Sword; Σε αντίθεση με άλλα remakes, αυτό που περιμένουμε είναι η ίδια εμπειρία με ανανεωμένα γραφικά, όπως έχουμε δει να κάνει η Nintendo και με άλλους παλιούς τίτλους. Το Skyward Sword παραμένει ένα από τα κορυφαία της σειράς, ενώ ακόμα και σήμερα έχει 93% στο Metacritic.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.