Facebook Gaming: Οι παίκτες μπορούν πλέον να δημιουργούν ψηφιακά τουρνουά

Facebook Gaming, Facebook Gaming: Οι παίκτες μπορούν πλέον να δημιουργούν ψηφιακά τουρνουά

Η Facebook ενεργοποίησε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε ψηφιακά τουρνουά. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται Tournaments και διατίθενται στο Facebook Gaming.

Μέσω του Tournaments οι χρήστες του Facebook Gaming μπορούν να δημιουργούν τουρνουά, να γράφονται σε πρωταθλήματα, να διαχειρίζονται τα bracket, και να παρακολουθούν τα σκορ. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν single και double elimination, και πολλά άλλα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα Tournaments του Facebook Gaming είναι η καλύτερη επιλογή που έχουν οι διοργανωτές τουρνουά, καθώς και όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτά.

Ένα εντελώς νέο gaming χαρακτηριστικό

Οι διοργανωτές μπορούν να φιλοξενούν τουρνουά καθώς κάνουν streaming, ενώ η πλατφόρμα προσφέρει νέα εργαλεία για φιλανθρωπίες, τα οποία επιτρέπουν στους δημιουργούς να συγκεντρώνουν χρήματα για καλό σκοπό.

Αν και η ανάπτυξη των Tournaments δεν έχει ολοκληρωθεί, η Facebook αποφάσισε να τα διαθέσει νωρίτερα, με σκοπό να απασχολήσει περισσότερο τους χρήστες, οι οποίοι μένουν κλεισμένοι σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τα Tournaments, μπορεί να επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο χαρακτηριστικό θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.