Facebook: Προσθέτει Gaming Tab στο application για πολύ κάψιμο

Facebook Gaming Tab, Facebook: Προσθέτει Gaming Tab στο application για πολύ κάψιμο

Facebook Gaming Tab, Facebook: Προσθέτει Gaming Tab στο application για πολύ κάψιμο

Το Facebook ανακοίνωσε την προσθήκη του Gaming Tab για το mobile app τα κινητά προκειμένου ο χρήστης να μην χάνει λεπτό από το gaming.

Γεγονός είναι πως αυτή την στιγμή, πάνω από 700 εκ. άνθρωποι παίζουν videogames ή παρακολουθούν περιεχόμενο που το αφορά. Ορμώμενοι από αυτό, οι ιθύνοντες του Facebook, αποφάσισαν να φέρουν μία νέα πρόσθετη λειτουργία στην εφαρμογή των κινητών του δημοφιλούς Social Media, η οποία δεν είναι άλλη από το Gaming Tab.

Το συγκεκριμένο tab, θα είναι μέρος της αναβάθμισης που πρόκειται να γίνει σε λίγες ημέρες. Με αυτό τον τρόπο, το Facebook δείχνει πως δίνει μεγάλη σημασία στον τρόπο ψυχαγωγίας των χρηστών του. Ότι υλικό αφορά το gaming θα μπορείτε να το βρείτε εκεί.

Το Gaming Tab, επιτρέπει στον χρήστη να έχει πιο εύκολη πρόσβαση στις κοινότητες παιχνιδιών που τον αφορούν. Έτσι θα μπορεί να παίξει, να παρακολουθήσει live stream το παιχνίδι που επιθυμεί ή ακόμη και να μιλήσει με άλλα μέλη της κοινότητας του παιχνιδιού.

Στο νέο gaming tab, θα μπορείτε να παίξετε Instant Games, να ανακαλύψετε καινούργια παιχνίδια καθώς και να καλέσετε τους φίλους σας για να παίξετε μαζί.

Η νέα λειτουργία, επιτρέπει εκτός των όσων αναφέραμε πιο πάνω, στο να μπορεί ο χρήστης να βρει video από τους αγαπημένους του streamers, τα νέα των ομάδων στα esports, καθώς και τα νέα από εταιρείες παιχνιδιών όπως για παράδειγμα η Ubisoft.

Επιπλέον, γίνεται πιο εύκολη η ενημέρωση των νέων που αφορούν τα gaming groups, όπως και η επικοινωνία με admins και μέλη του εκάστοτε group.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.