Far Cry Primal: ανακοινώθηκε επίσημα, κυκλοφορεί αρχές 2016

Φήμες λένε ότι η πρώτη ανακοίνωση του νέου Far Cry Primal έγινε με σκάλισμα σε πέτρα με συμβολισμούς που κανένας δεν κατάλαβε, αφήνοντας τον κόσμο με την απορία. Τελικά, η γραφή αποκωδικοποιήθηκε και πλέον γνωρίζουμε. Εμπρός πίσω!!

Όταν λέμε πίσω, εννοούμε πίσω, πολύ πίσω, ακόμα όταν ο άνθρωπος σκάλιζε με πέτρες, έψαχνε να κατοικήσει σε σπηλιές και επιβίωνε τους χειμώνες με τομάρια ζώων. Νομίζω, τα έχουμε δει όλα από τη Ubisoft, έτσι δεν είναι; Δε μας έλειψε τίποτα! Και στα Ιμαλάια κάναμε ελεύθερη πτώση και σε ζούγκλες περιηγηθήκαμε και σε ερήμους διψάσαμε. Μην ξεχάσουμε τις χασισοφυτίες που κάψαμε ακούγοντας Dave Marley σε μουσική Skrillex.

Far Cry Primal: ανακοινώθηκε επίσημα, κυκλοφορεί αρχές 2016, Far Cry Primal: ανακοινώθηκε επίσημα, κυκλοφορεί αρχές 2016

Το Far Cry Primal για ακόμη μία φορά θα μας βάλει στη θέση του κινδύνου της επιβίωσης μέσω του χαρακτήρα Takkar, ο οποίος μόλις που ξεφεύγει από μια ενέδρα στην κυνηγετική του συντροφιά. Μέσω του Takkar, θα βιώσουμε όλα τα πρωτόγονα ένστικτα και το αίσθημα της επιβίωσης, φτιάχνοντας όπλα από ξύλα, πέτρες ακόμα και κόκκαλα. Αντίπαλοι με άλλες εχθρικές και κτητικές φυλές καθώς και διάφορα άλλα αρπακτικά που θα θέλουν να μας αφανίσουν.

Το παιχνίδι είναι ένα βήμα μπροστά στα γραφικά από τους προλόγους του και θα μας προβληματίσει αρκετά για το πώς πρέπει να παίξουμε για την επιβίωση. Θυμηθείτε τη λίθινη εποχή στο Age of Empires, συνδυάστε τη με λίγη δράση πρώτου προσώπου και έχουμε το αποτέλεσμα του Far Cry Primal.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bloodmaster

Ενδιαφέρον πάντως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.