FIFA 17: Κυκλοφορεί 27 Σεπτεμβρίου

Η EA ανακοίνωσε ότι στις 27 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει επίσημα το FIFA 17. Το παιχνίδι θα έρθει σε διάφορες πλατφόρμες μεταξύ των οποίων είναι Xbox One, PlayStation 4 και PC. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ.

Η EA δείχνει ότι δεν ξεχνά όσους έχουν παλαιότερες κονσόλες όπως PlayStation 3 και Xbox 360, κάτι που είναι σχετικά σπάνιο σήμερα μιας και οι developers επικεντρώνονται σε νεότερο hardware. Βεβαίως αυτό ωφελεί και την ίδια την ΕΑ, που αποκτά πρόσβαση σε περισσότερους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ανεβάσουν τους αριθμούς πωλήσεων.

Η EA έχει συνεργαστεί με τέσσερις παγκοσμίου φήμης παίκτες για να κάνει το παιχνίδι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται. Επιπλέον βασίζεται σε Frostbite engine που έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλα παιχνίδια της ΕΑ όπως PGA Tour και Battlefield. Αυτό λογικά ισχύει για τις κονσόλες τελευταίας γενιάς, ενώ όσες έχουν παλαιότερο hardware είναι αναμενόμενο να μην δούμε το ίδιο επίπεδο γραφικών.

Δείτε το video:

fifa 17, FIFA 17: Κυκλοφορεί 27 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik L.

Έρχεται κ θα είναι κορυφή!!!

Κωνσταντίνος

Αν δεν αλλάξει το αμυντικό σύστημα από tactical σε legend δεν θα το ξανά αγοράσω ποτε.online παίχτης εδώ και χρόνια και πρώτη φορα δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι.ο συνδυασμοί που χρειάζονται για άμυνα και επίθεση σου στραβώνουν τα δάχτυλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games FIFA Gaming

EA Sports: Μαντικές ιδιότητες για το FIFA 23 – Προέβλεψε τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Για ακόμη μία φορά η EA Sports και πιο συγκεκριμένα το FIFA κατάφεραν να προβλέψουν το νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Lionel Messi.

Games FIFA

FIFA 23: Εκτός λίστας Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος

Τα νέα από το μέτωπο του FIFA 23 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα δεν είναι καλά. Η ΕΑ αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα της την Εθνική Ελλάδος και τον Ολυμπιακό.

Software FIFA

FIFA Plus: Φέρνει πάνω από 40.000 δωρεάν αγώνες μπάλας για να παρακολουθήσετε live

Η δωρεάν υπηρεσία streaming της FIFA, το FIFA Plus, κυκλοφόρησε και φέρνει live αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες από αρχείο, original χαρακτηριστικά κ.α.

Games FIFA

CEO της EA εξηγεί γιατί η εταιρεία ίσως παραιτηθεί από την επωνυμία της FIFA

Ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson εξήγησε γιατί η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συμφωνία αδειοδότησης με τη FIFA.