FIFA 20: Η Premier League μετατρέπεται σε τουρνουά με ζωντανή μετάδοση

, FIFA 20: Η Premier League μετατρέπεται σε τουρνουά με ζωντανή μετάδοση

Ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού είναι η Premier League της Αγγλίας. Το θέαμα είναι εκπληκτικό, με το ποδόσφαιρο που παίζεται εκεί να είναι αρκετά σκληρό, ενώ οι ομάδες της έχουν συνεχώς πετυχημένη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League και Europa League).

Αυτή την περίοδο όλα έχουν μπει στον «πάγο» λόγω του κορονοϊού, όπως ισχύει για κάθε αθλητική και μη διοργάνωση ή εκδήλωση σε όλον τον κόσμο. Έτσι, όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, ένα μεγάλο ποσοστό αθλητών έχουν βρει παρηγοριά στα video games, ενώ διεξάγονται πολλά τουρνουά, ειδικά στο FIFA 20.

Πρόσφατα ήταν το MLS αυτό που ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος μέσω της τελευταίας έκδοσης του γνωστού παιχνιδιού, με τη συμμετοχή επαγγελματίων ποδοσφαιριστών και παικτών των esports.

Αυτή τη φορά, ήταν σειρά της Premier League να διοργανώσει ένα τουρνουά στο FIFA 20, με την ονομασία ePremier League. Αυτό θα διεξαχθεί, με όλες τις 20 ομάδες της κατηγορίες να λαμβάνουν μέρος, οι οποίες θα εκπροσωπηθούν από μερικούς εκ των αστέρων τους.

, FIFA 20: Η Premier League μετατρέπεται σε τουρνουά με ζωντανή μετάδοση

Για παράδειγμα, από τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, θα είναι παρόντες, αυτή τη φορά με το χειριστήριο στο χέρι, οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ραχίμ Στέρλινγκ, αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι αγώνες θα έχουν και ζωντανή μετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα του NBC (nbcsports.com), το Twitch του Sky Sports, καθώς και από κανάλια στο Youtube. Στο τέλος του τουρνουά θα έχουμε ημιτελικούς και τελικούς, που θα μεταδοθούν από το NBCSN στις ΗΠΑ και από τα Sky Sports Main Event, Sky Sports Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το τουρνουά θα πάνε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, που μάχεται κατά του κορονοϊού, όπως όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας παγκοσμίως.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games FIFA Gaming

EA Sports: Μαντικές ιδιότητες για το FIFA 23 – Προέβλεψε τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Για ακόμη μία φορά η EA Sports και πιο συγκεκριμένα το FIFA κατάφεραν να προβλέψουν το νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Lionel Messi.

Games FIFA

FIFA 23: Εκτός λίστας Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος

Τα νέα από το μέτωπο του FIFA 23 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα δεν είναι καλά. Η ΕΑ αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα της την Εθνική Ελλάδος και τον Ολυμπιακό.

Software FIFA

FIFA Plus: Φέρνει πάνω από 40.000 δωρεάν αγώνες μπάλας για να παρακολουθήσετε live

Η δωρεάν υπηρεσία streaming της FIFA, το FIFA Plus, κυκλοφόρησε και φέρνει live αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες από αρχείο, original χαρακτηριστικά κ.α.

Games FIFA

CEO της EA εξηγεί γιατί η εταιρεία ίσως παραιτηθεί από την επωνυμία της FIFA

Ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson εξήγησε γιατί η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συμφωνία αδειοδότησης με τη FIFA.