Final Fantasy VII Remake Part 2: Η ανάπτυξη επηρεάστηκε από τον COVID-19 αλλά δε θα έχει μεγάλες επιπτώσεις

, Final Fantasy VII Remake Part 2: Η ανάπτυξη επηρεάστηκε από τον COVID-19 αλλά δε θα έχει μεγάλες επιπτώσεις

Μπορεί το Final Fantasy VII Remake να έχει λίγους μήνες που έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο οι φίλοι της σειράς περιμένουν το επόμενο μέρος του θρυλικού παιχνιδιού, καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι η ιστορία θα χωριστεί σε αρκετά κομμάτια.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα The Guardian ο παραγωγής του παιχνιδιού Yoshinori Kitase μίλησε για τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19, τόσο στο λανσάρισμα του πρώτου μέρους όσο και στην ανάπτυξη του δεύτερου. Συγκεκριμένα, ο Kitase θεωρεί πως παρά τις δυσκολίες ανάπτυξης ενός τίτλου απομακρυσμένα, η ομάδα θα τα καταφέρει και δε θα υπάρξουν μεγάλες επιπτώσεις στην κυκλοφορία του επόμενου τίτλου.

Η δήλωση του Yoshinori Kitase:

Σε αυτό το σημείο, η ομάδα μας συνεχίζει να αναπτύσσει το επόμενο παιχνίδι μέσω απομακρυσμένης εργασίας. Η απόδοση μας θα μειωθεί προσωρινά κάτω από το 100% εξαιτίας αυτού, αλλά δε νομίζω ότι θα πρέπει να έχει μεγάλο αντίκτυπο μακροπρόθεσμα. Ειλικρινά ελπίζω ότι το Final Fantasy VII Remake μπορεί να προσφέρει στιγμές ανακούφισης και απόλαυσης σε όσους αναγκάζονται να αντέξουν το άγχος και να ζουν κάτω από το lockdown σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

To Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 4. Ήδη γνωρίζουμε πως θα αποτελείται από πολλαπλά μέρη, χωρίς να γνωρίζουμε (ούτε εμείς ούτε η ομάδα ακόμα) πόσα θα είναι αυτά. Οι πρώτες φήμες θέλουν τον επόμενο τίτλο της σειράς να ανακοινώνεται το 2021, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε κάτι με σιγουριά.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.

Games PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox

“Diablo IV”: Η ανοιχτή beta ξεκινά στις 24 Μαρτίου

Η Blizzard θα δώσει σύντομα στους θαυμαστές του Diablo IV την ευκαιρία να παίξουν το επερχόμενο RPG δράσης πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 6 Ιουνίου.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.