Final Fantasy XVI: Δύσκολα η κυκλοφορία του φέτος

Final Fantasy XVI, Final Fantasy XVI: Δύσκολα η κυκλοφορία του φέτος

Το Final Fantasy XVI αποτελεί νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά της Square Enix, όπως και ένα τίτλο για τον οποίο μέχρι σήμερα, δεν έχουν γίνει γνωστές αρκετές πληροφορίες από την στιγμή που ανακοινώθηκε το 2020. Παρόλα αυτά, μια νέα φήμη έχει κάνει την εμφάνισή της και εάν ισχύει, δεν θα χαροποιήσει τους φίλους του Final Fantasy, που περιμένουν την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI μέσα στην χρόνια. Σύμφωνα με τον Jason Schreier, δημοσιογράφο του Bloomberg, η Square Enix, έκανε γνωστό ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δύσκολα θα δούμε την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI μέσα στην χρόνια.

Final Fantasy XVI, Final Fantasy XVI: Δύσκολα η κυκλοφορία του φέτος

Ο Jason Schreier έχει αποδειχθεί να είναι μια σταθερή πηγή και αρκετές φορές έχει πέσει μέσα σε ότι έχει να κάνει με φήμες και νέα που σχετίζονται με τον χώρο της video games βιομηχανίας. Δήλωσε ο ίδιος: “Δεν δίνω αρκετές ελπίδες στο να δούμε το Final Fantasy XVI μέσα στην χρονιά. Ένας από τους λόγους είναι ότι η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του, είναι αυτή που δούλεψε και για το Endwalker, με όλο το βάρος να πέφτει επάνω στο το τελευταίο expansion του online τίτλου που είναι βασισμένο στο σύμπαν του Final Fantasy”. Οπότε η ανάπτυξη του Final Fantasy XVI έπρεπε να βρεθεί σε δεύτερη μοίρα εκείνη την στιγμή.

Final Fantasy XVI, Final Fantasy XVI: Δύσκολα η κυκλοφορία του φέτος

Το ερώτημα είναι αν όλα όσα ειπώθηκαν από τον Jason Schreier είναι πληροφορίες που ο ίδιος έχει στην κατοχή του, ή κάποιες προσωπικές εικασίες. Αυτό που ξέρουμε έως τώρα είναι ότι ο Final Fantasy XVI θα γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 5. Αν και αρχικά υπήρχε η ένδειξη και για PC είναι κάτι που επί του παρόντος δεν είναι ακόμα επίσημο από την Square Enix. Θολό είναι και το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με την διαθεσιμότητα του στο Xbox Series X/S.

Final Fantasy XVI, Final Fantasy XVI: Δύσκολα η κυκλοφορία του φέτος

Αν και τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν είναι θετικά για την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI μέσα στην χρόνια, έχουμε δει στο παρελθόν την Square Enix να παίρνει τον χρόνο της μέχρι να κυκλοφορήσει έναν τίτλο, με το Final Fantasy Remake να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Υπομονή λοιπόν, μέχρι την στιγμή όπου θα έχουμε περισσότερα νέα γύρω από το Final Fantasy XVI και την Square Enix.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.