1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame Fnac

Fnac TournamentΤο μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά για την ανάδειξη των καλύτερων gamers σε κονσόλα XBOX 360 που διοργάνωσε η Fnac, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στη Ρώμη, όπου οι δεκατρείς καλύτεροι παίκτες από επτά ευρωπαϊκές χώρες συναντήθηκαν για να αναμετρηθούν στο αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους Pro Evolution Soccer 6.

Οι δύο καλύτεροι gamers από τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία και φυσικά την Ελλάδα και ένας από την Πορτογαλία, που αναδείχθηκαν από τους αντίστοιχους προκριματικούς αγώνες, κατέφθασαν στο κατάστημα της Fnac στην ιταλική πρωτεύουσα για τον μεγάλο τελικό.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Κίμωνας Ζωγραφάκης και ο Νίκος Μιχαήλ, πρώτος και δεύτερος νικητής αντίστοιχα, της προκριματικής φάσης της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2007 στο κατάστημα της Fnac, στο The Mall Athens.

Μεγάλος νικητής από τον τελικό της Ρώμης αναδείχθηκε ο Βέλγος Yacine, ο οποίος κέρδισε τον Ιταλό αντίπαλό του, Massimo, ενώ ο Νίκος Μιχαήλ βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του τελικού της Ρώμης, έφυγαν από το κατάστημα της Fnac κερδίζοντας, ο πρώτος μια τηλεόραση Plasma Samsung 50”, ένα Home Cinema Samsung, μία κονσόλα XBOX 360 Elite και 5 παιχνίδια για XBOX 360, ο δεύτερος μία τηλεόραση LCD Samsung 40” και 5 παιχνίδια για XBOX360 και ο τρίτος μια κονσόλα Xbox 360 Elite και πέντε videogames.

Διαγωνισμοί videogames πραγματοποιούνται από τη Fnac στη Γαλλία με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ήδη από το 2004. Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame είναι το πρώτο που διοργάνωσε η Fnac ταυτόχρονα, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτει καταστήματα, δίνοντας στο διαγωνισμό μια πιο ευρωπαϊκή διάσταση.

Το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Microsoft και της κονσόλας Χbox 360, η οποία αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην ψηφιακή διασκέδαση, συνδυάζοντας μία σειρά επιπρόσθετων μοναδικών λειτουργιών και χαρακτηριστικών, πέρα από το παραδοσιακό videogaming.

Δείτε επίσης:
> Χριστουγεννιάτικα πακέτα Xbox360
> The Eye Of Judgment: Επανάσταση στο Gaming
> Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5 Digital που είχα παραγγείλει το Νοέμβριο, παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα

Συγκεκριμένα με ρώτησαν αν συνεχίζω να θέλω τπo PS5 επειδή έχουν περάσει 3 μήνες από τότε έκανα την παραγγελία και φυσικά τους απάντησα ότι το θέλω σαν τρελός!

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5: Εχει ξεπεράσει τις 4.5 εκατομμύρια πωλήσεις

Εκατομμύρια είναι οι gamers ανά τον κόσμο που περιμένουν κάθε φορά το νέο μοντέλο της επιτυχημένης παιχνιδοκονσόλας.

Games PlayStation 5 Sony

Καταναλωτές εναντίον της Sony σχετικά με πρόβλημα στο DualSense Controller του PS5

Οι ενάγοντες καλούν τη Sony να προχωρήσει σε ανάκληση ή δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης των ελαττωματικών DualSense Controller.

Games Google Google Stadia

Google: Στέλνει έπαινους πριν το κλείσιμο για τους υπαλλήλους των Stadia Studios

Παρόλο που η Google είχε λάβει την απόφαση να παύσει τη λειτουργία των Stadia Studios, έστειλε επαίνους στο προσωπικό τους.