1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame Fnac

Fnac TournamentΤο μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά για την ανάδειξη των καλύτερων gamers σε κονσόλα XBOX 360 που διοργάνωσε η Fnac, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στη Ρώμη, όπου οι δεκατρείς καλύτεροι παίκτες από επτά ευρωπαϊκές χώρες συναντήθηκαν για να αναμετρηθούν στο αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους Pro Evolution Soccer 6.

Οι δύο καλύτεροι gamers από τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία και φυσικά την Ελλάδα και ένας από την Πορτογαλία, που αναδείχθηκαν από τους αντίστοιχους προκριματικούς αγώνες, κατέφθασαν στο κατάστημα της Fnac στην ιταλική πρωτεύουσα για τον μεγάλο τελικό.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Κίμωνας Ζωγραφάκης και ο Νίκος Μιχαήλ, πρώτος και δεύτερος νικητής αντίστοιχα, της προκριματικής φάσης της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2007 στο κατάστημα της Fnac, στο The Mall Athens.

Μεγάλος νικητής από τον τελικό της Ρώμης αναδείχθηκε ο Βέλγος Yacine, ο οποίος κέρδισε τον Ιταλό αντίπαλό του, Massimo, ενώ ο Νίκος Μιχαήλ βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του τελικού της Ρώμης, έφυγαν από το κατάστημα της Fnac κερδίζοντας, ο πρώτος μια τηλεόραση Plasma Samsung 50”, ένα Home Cinema Samsung, μία κονσόλα XBOX 360 Elite και 5 παιχνίδια για XBOX 360, ο δεύτερος μία τηλεόραση LCD Samsung 40” και 5 παιχνίδια για XBOX360 και ο τρίτος μια κονσόλα Xbox 360 Elite και πέντε videogames.

Διαγωνισμοί videogames πραγματοποιούνται από τη Fnac στη Γαλλία με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ήδη από το 2004. Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame είναι το πρώτο που διοργάνωσε η Fnac ταυτόχρονα, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτει καταστήματα, δίνοντας στο διαγωνισμό μια πιο ευρωπαϊκή διάσταση.

Το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Microsoft και της κονσόλας Χbox 360, η οποία αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην ψηφιακή διασκέδαση, συνδυάζοντας μία σειρά επιπρόσθετων μοναδικών λειτουργιών και χαρακτηριστικών, πέρα από το παραδοσιακό videogaming.

Δείτε επίσης:
> Χριστουγεννιάτικα πακέτα Xbox360
> The Eye Of Judgment: Επανάσταση στο Gaming
> Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Sony PlayStation 5

Οι πωλήσεις του Sony PS5 έχουν φτάσει τα 7.8 εκατομμύρια

Δεν έχουν περάσει περισσότεροι από 5 μήνες κυκλοφορίας του στην αγορά και το Sony PS5 έχει καταφέρει να πουλήσει 7.8 εκατομμύρια μονάδες.

Games Sony PSN

Προβλήματα στο PlayStation Network σε όλο τον κόσμο

Το PlayStation Network αντιμετώπιζε προβλήματα για τουλάχιστον μία ώρα σε παγκόσμια κλίμακα, όπως αποδείχθηκε.

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games Sony PlayStation 5

PlayStation 5: Ετοιμάζεται να ξαναστοκάρει τουλάχιστον στην Αμερική, αλλά για πόσο;

Το Sony PS5 είναι και αυτό θύμα της έλλειψης ανταλλακτικών με συνέπεια δυσκολίες στην τροφοδοσία της αγοράς.