Gameplay video από τη beta του Resident Evil RE: Verse


Μαζί με το Resident Evil: Village η Capcom θα κυκλοφορήσει και το RE: Verse, ενώ έχουμε τα πρώτα gameplay video από τη beta του παιχνιδιού. Αν και το αρχικό trailer δε μας έκανε να καταλάβουμε τι ακριβώς παιχνίδι θα είναι, μιλάμε για ένα multiplayer 6 ατόμων, όπου ο σκοπός σας είναι να σκοτώσετε όλους τους αντιπάλους σας.

Το Resident Evil RE: Verse έχει μία μεγάλη γκάμα χαρακτήρων από παλαιότερους τίτλους, όπως Chris Redfield, Leon S. Kennedy, Ada Wong και Jill Valentine. Το gameplay video μας δείχνει την Claire Redfield. Όπως είπαμε, στόχος σας είναι να σκοτώσετε τους υπόλοιπους παίκτες. Αν πεθάνετε, τότε μεταμορφώνεστε σε ένα από τα τέρατα της σειράς, όπως Νemesis, Super Tyrant, Mister X, ακόμα και ο Jack Baker.

rESIDENT eVIL RE: Verse, Gameplay video από τη beta του Resident Evil RE: Verse

Όταν είστε τέρας μπορείτε να μαζέψετε πόντους σκοτώνοντας άλλα τέρατα. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ικανότητες και επιθέσεις, ενώ πρώτος βγαίνει ο παίκτης που μαζεύει τους περισσότερους πόντους κατά τη διάρκεια του κάθε γύρου. Επιπλέον, το φίλτρο comic που είχαμε δει στο πρώτο trailer μπορεί να απενεργοποιηθεί, ώστε να έχετε ένα πιο “ρεαλιστικό” gameplay. Το Resident Evil RE: Verse θα δοθεί δωρεάν σε όσους αγοράσουν το Village.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.