Gamer αποχωρίζεται το PS5 του όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής

PS5, Gamer αποχωρίζεται το PS5 του όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής

Ένας gamer αναγκάστηκε να πουλήσει το PS5 του όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής, στην πιο συγκινητική “παντόφλα” που έχουμε ακούσει. Η συγκινητική ιστορία έρχεται από τον Jin Wu, ο οποίος ήταν ο τελικός κάτοχος της νέας κονσόλας της Sony.

Σύμφωνα με τον Wu, ο ίδιος είδε μία περίεργα φθηνή αγγελία για την κονσόλα, ενώ μάλιστα είχε εξαντληθεί ήδη παντού. Όταν τηλεφώνησε για την αγγελία, μίλησε με μία γυναίκα, η οποία δε γνώριζε πολλά για το PS5 αλλά ήταν ανυπόμονη στο να πουλήσει την κονσόλα και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο του κόστισε.

Ο Wu λοιπόν αποφάσισε να το ρισκάρει και πήγε από κοντά να παραλάβει την κονσόλα. Εκεί συνάντησε έναν μεσήλικα άνδρα, ο οποίος ήταν φανερά στεναχωρημένος. Ο Wu τον ρώτησε αν αγόρασε δύο κονσόλες, αλλιώς γιατί να πουλήσει ένα PS5 και μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή. Ο άνδρας έμεινε σιωπηλός για λίγο, ενώ μετά αποκάλυψε ότι η γυναίκα του θέλει να το πουλήσουν.

Αφού είδε το βλέμμα στα μάτια του, ο Wu έμεινε σιωπηλός και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Φαίνεται πως η γυναίκα του ανθρώπου γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ ενός PS5 και ενός φίλτρου αέρα, οπότε μάλλον δεν έκανε και τόσο καλά που απέκρυψε την αλήθεια. Βέβαια, μπορεί να ήταν περιττό έξοδο για την οικογένεια, οπότε δε θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς λόγους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αύγουστος Καπογιάννης

Σε αυτές τις περιπτώσεις <> την γυναίκα , όχι το ps5 😂👻

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.