Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου


Με την κυκλοφορία και του Xbox Series X είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τα δωρεάν Games with Gold του Νοεμβρίου, αλλά δεν εντυπωσιαστήκαμε. Όπως κάθε μήνα, η Microsoft δίνει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold 2 παιχνίδια για το Xbox 360 και άλλα 2 για το Xbox One (μαζί και του 360), ενώ όλα τα παιχνίδια θα παίζουν και στα επερχόμενα Xbox Series X και Xbox Series S.

Από 1 έως και 15 Νοεμβρίου οι κάτοχοι του Xbox 360 θα μπορούν να κατεβάσουν το Lego Indiana Jones, ενώ από 16 έως 30 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το Full Spectrum Warrior, ένα παιχνίδι του αρχικού Xbox. Μαζί με τα παραπάνω, οι κάτοχοι του Xbox One θα μπορούν να κατεβάσουν από 1 έως 30 Νοεμβρίου το Aragami: Shadow Edition αλλά και το multiplayer Swimsanity από 16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου.

Games with Gold, Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου

Για το μήνα του λανσαρίσματος πάντως νέας κονσόλας, τα δωρεάν Games with Gold του Νοεμβρίου δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά. Να θυμίσουμε ότι οι κάτοχοι θα πρέπει να έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή το πακέτο Xbox Game Pass Ultimate, που συμπεριλαμβάνει και την υπηρεσία Gold. Η υπηρεσία Xbox Live Gold στοιχίζει 6,99 ευρώ ανά μήνα ή 19,99 ευρώ το τρίμηνο, με την υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate να στοιχίζει 12,99 ευρώ ανά μήνα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.