Google: Παραδέχθηκε την αποτυχία της Stadia – Ξεκινά η επιστροφή χρημάτων

Google Stadia, Google: Παραδέχθηκε την αποτυχία της Stadia – Ξεκινά η επιστροφή χρημάτων

Το εγχείρημα της Google με τη δημιουργία της Stadia αποδείχθηκε 100% αποτυχημένο, με την εταιρεία να το αποδέχεται και να προχωρά στην επιστροφή χρημάτων στους χρήστες που αγόρασαν παιχνίδια και όχι μόνο.

Πριν από δύο μήνες, όταν κυκλοφόρησε η είδηση, η Google ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει πλήρως όλους τους χρήστες της Stadia που αγόρασαν παιχνίδια και υλικό. Αυτό καλύπτει όλες τις αγορές υλικού Stadia που πραγματοποιούνται μέσω του Google Store, καθώς και οποιεσδήποτε αγορές παιχνιδιού ή πρόσθετου περιεχομένου του Stadia Store.

Οι επιστροφές χρημάτων ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου μήνα και τώρα φαίνεται ότι η Google είναι έτοιμη να προχωρήσει στις αγορές του υλικού. Η εταιρεία άρχισε να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες, ενημερώνοντάς τους ότι οι επιστροφές χρημάτων θα εκδίδονταν τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τους χρήστες που αγόρασαν το υλικό τους απευθείας μέσω της Google να λαμβάνουν πρώτα τα χρήματά τους πίσω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Επί του παρόντος, η Google προσφέρει επιστροφές χρημάτων στα πακέτα Founders Edition, Premiere Edition, Play and Watch with Google TV και στο Stadia Controller. Οι παίκτες του Google Stadia θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2023, οπότε και θα κλείσει η πλατφόρμα.

Η Google είπε επίσης ότι αναμένει ότι το μεγαλύτερο μέρος των αποζημιώσεων να ολοκληρωθεί έως τα μέσα Ιανουαρίου 2023.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.