Google Stadia: Θα έχει διαθέσιμα μόνο 12 παιχνίδια στην έναρξη

Google Stadia, Google Stadia: Θα έχει διαθέσιμα μόνο 12 παιχνίδια στην έναρξη

Η Google Stadia είναι η νέα cloud-based gaming πλατφόρμα που υπόσχεται ότι θα αλλάξει για πάντα το gaming και το multiplayer. Εδώ και μήνες μαθαίνουμε νέα για την πλατφόρμα, είτε από την ίδια την εταιρεία, είτε από διάφορα leaks. Καθώς η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας είναι προ των πυλών, η Google ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα είναι άμεσα διαθέσιμα, καθώς και κάποιους επερχόμενους τίτλους.

Γιατί η 12 τίτλοι είναι λίγοι

Πριν χρόνια, όταν περιμέναμε να κυκλοφορήσουν τα PlayStation 4 και Xbox One, μάθαμε ότι οι κονσόλας θα έχουν μόλις 23 παιχνίδια η κάθε μία. Το PS4 πήρε δέκα επιπλέον τίτλους μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, ενώ το Xbox One μόνο έξι. Βλέποντας αυτά τα νούμερα, τα 12 παιχνίδια που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία για την έναρξη της Google Stadia είναι ένα ιδιαίτερα μικρό νούμερο.

Ποιοι είναι οι τίτλοι και τι ακολουθεί

Όπως και να έχει, η Google δημοσίευσε ένα blog post στο οποίο αναφέρει 12 παιχνίδια τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα στις 19 Νοεμβρίου, όπου και θα ξεκινήσει να λειτουργεί η cloud-based gaming πλατφόρμα. Οι αρχικοί τίτλοι της Google Stadia είναι οι ακόλουθοι:

  • Assassin’s Creed Odyssey
  • Destiny 2: The Collection
  • GYLT
  • Just Dance 2020
  • Kine
  • Mortal Kombat 11
  • Red Dead Redemption 2
  • Thumper
  • Tomb Raider: Definitive Edition
  • Rise of the Tomb Raider
  • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
  • Samurai Shodown

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι οι συνδρομητές της Google Stadia δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ μέχρι να επεκταθεί ο κατάλογος των διαθέσιμων παιχνιδιών. Μπορεί το 2019 να τελειώνει σε λιγότερο από δύο μήνες, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι πριν το τέλος του έτους θα προστεθούν στην υπηρεσία τα Borderlands 3, Farming Simulator 19, Final Fantasy XV, Football Manager 2020, GRID, Metro Exodus, RAGE 2.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Google Google Stadia

Σήμερα το τέλος για την πλατφόρμα παιχνιδιών Stadia Cloud της Google

Σήμερα αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στην λειτουργία της υπηρεσίας παιχνιδιών cloud Stadia της Google, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τους gamers.

Games Google Google Stadia

To Stadia φέρνει ένα τελευταίο παιχνίδι και είναι από τη Google

Σε λίγες ημέρες το Stadia κατεβάζει ρολά αφού η Google δέχτηκε ότι το πείραμα δεν πέτυχε, ωστόσο θα κυκλοφορήσει ένα τελευταίο παιχνίδι.

Games Bluetooth Google Stadia

Το Stadia Controller της Google λαμβάνει υποστήριξη Bluetooth

Η Google λανσάρει ένα εργαλείο μέσα στις επόμενες ημέρες με στόχο να ενεργοποιήσει τις συνδέσεις Bluetooth στο Stadia Controller της.

Games featured Google Stadia Ubisoft

Google Stadia: Έτσι θα μεταφερθούν τα παιχνίδια της Ubisoft στον υπολογιστή σας

To Google Stadia τερματίζει τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου του 2023 και η Ubisoft δίνει στους χρήστες εκδόσεις PC των παιχνιδιών της που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.