Gran Turismo Sport: Ξεκινούν σήμερα οι προ-παραγγελίες

Οι φίλοι της σειράς Gran Turismo από σήμερα θα μπορούν να προ-παραγγείλουν την επόμενη έκδοση του, το Gran Turismo Sport σε τρεις εκδόσεις για να επιλέξουν, αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Το νέο Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2016 και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η προ-παραγγελία του Gran Turismo Sport σας δίνει μερικά εξτρά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν παραγγείλει κανείς την retail έκδοση του παιχνιδιού μαζί θα παραλάβει την επίσημη ομπρέλα του Gran Turismo Sport.

Αν τώρα επιλέξετε την ψηφιακή έκδοση μαζί θα πάρετε 500.000 in-game credits, το Dynamic Theme, και τρία αυτοκίνητα, τα Mazda LM55 Vision Gran Turismo (Gr.1), Peugeot 908 HDi FAP – Team Peugeot Total και το Ford Mustang Gr.B Rally Car.

Gran Turismo Sport, Gran Turismo Sport: Ξεκινούν σήμερα οι προ-παραγγελίες

Όσον αφορά τις διαθέσιμες εκδόσεις αυτές όπως αναφέρουμε θα είναι τρεις, η Standard Edition η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε retail όσο και σε ψηφιακή έκδοση. Η δεύτερη έκδοση θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή και είναι η Digital Deluxe η οποία έρχεται – ανεξάρτητα από την προ-παραγγελία σας – με μερικά έξτρα όπως πρόσβαση σε 8 αυτοκίνητα για τα οποία δεν έχουμε πληροφορίες μέχρι στιγμής, 1 εκατομμύριο in-game credits, avatars για το PlayStation 4, ένα πακέτο ψηφιακών αυτοκόλλητων και δικό σας κράνος.

Gran Turismo Sport, Gran Turismo Sport: Ξεκινούν σήμερα οι προ-παραγγελίες

Gran Turismo Sport, Gran Turismo Sport: Ξεκινούν σήμερα οι προ-παραγγελίες

Τέλος θα υπάρχει διαθέσιμη και η κλασσική Collector’s Edition η οποία έρχεται σε ειδική collectors συσκευασία και μαζί μια μινιατούρα 1/43 του Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo. Πάρτε και μια γεύση από το παιχνίδι με το παρακάτω gameplay trailer που έχει κυκλοφορήσει η Sony.

Gran Turismo Sport, Gran Turismo Sport: Ξεκινούν σήμερα οι προ-παραγγελίες

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
o.k.man

Τι;! Θα δίνει δώρο μία ομπρέλα; Και τι θα την κάνω;;! Θα την κρατώ σαν την Μαίρη-Πόπινς;;!
Δεν δίνει καλύτερα κανά αδιάβροχο, εάν βρέχει σε καμία πίστα του παιχνιδιού του τόσο ρεαλιστικού Gran Turismo, να μην έρχονται τα νερά καταπάνω μου;!!

Αιμίλιο

Το παιχνίδι ειναι τέλειο! Εχω καεί απο το πρωί. Το καλύτερο παιχνίδι αγώνων.παρτε το και δεν θα βγείτε απο το σπιτι ουτε για Πόκεμον. Τρελό κάψιμο, εχω κλείσει 8ωρο και συνεχίζουμε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.