Grand Theft Auto 6: Έρχονται ακόμα πιο έξυπνοι NPC στο επόμενο παιχνίδι

Grand Theft Auto 6, Grand Theft Auto 6: Έρχονται ακόμα πιο έξυπνοι NPC στο επόμενο παιχνίδι

Μία νέα πατέντα της Take-Two μας δείχνει το πόσο πιο έξυπνοι θα είναι οι NPC στον επερχόμενο τίτλο Grand Theft Auto 6. Συγκεκριμένα, η νέα πατέντα της μητρικής εταιρείας της Rockstar μιλάει για τη βελτίωση των μη playable χαρακτήρων εντός του παιχνιδιού, με πιο έξυπνες και πιο οργανικές αντιδράσεις.

Η πατέντα καταχωρήθηκε τον Οκτώβριο του 2020, όμως τώρα ήρθε στο φως μέσα από το Reddit. Ο λόγος που έγινε τώρα είναι γιατί η εταιρεία θεωρεί ότι οι τωρινές λύσεις είναι ξεπερασμένες. Η πατέντα επίσης σημειώνει πως οι τωρινές λύσεις βασίζονται στο hardware, με περιορισμένους πόρους. Όμως, η Take-Two θέλει ο κόσμος να είναι πιο ζωντανός, με τους NPC να μην περιορίζονται από το hardware ή το software.

Ο κύριος λόγος που συνδέουμε την πατέντα με το Grand Theft Auto 6 είναι γιατί αναγράφονται οι διαφορετικές συμπεριφορές των NPC σε περιπτώσεις καταδίωξης υψηλής ταχύτητας, αλλά και στην οδική συμπεριφορά σε περιπτώσεις κίνησης στο δρόμο, κάτι που μας δείχνει ότι μιλάμε για κάποιον open-word τίτλο στον μοντέρνο κόσμο.

Επιπλέον, μπορεί η πατέντα να καταχωρήθηκε από την Take-Two, όμως αναγράφονται ως “επενδυτές” οι David Hund και Simon Parr της Rockstar North. Οπότε, σίγουρα μιλάμε για next-gen open world τίτλο, σα να περιγράφουμε δηλαδή το Grand Theft Auto 6. Βέβαια το πότε θα το δούμε (και για πόσα χρόνια θα το βλέπουμε) είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν στο μέλλον.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Αντε ρε παιδια βγαλτε το τρειλερ του 6…

10 ακριβως χρονια περασαν απο τοτε που βγηκε το πρωτο τρειλερ του GTA V.

Yeppp

Υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθει του χρονου η το 23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Business gta

Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

Η Take Two, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του franchise GTA, μόλις ανακοίνωσε την απόκτηση της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Zynga.

Games Grand Theft Auto: San Andreas gta Rockstar

Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της προχώρησε η Rockstar, με την οποία ζητά συγγνώμη για το δύσκολο λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy — Definitive Edition

Games gta

Grand Theft Auto 6: Κυκλοφορεί το 2023 αποκλειστικά για τις κονσόλες Νext-Gen [φήμες]

Ένα αρχείο από την Take-Two Interactive έφερε την εκτίμηση ότι το Grand Theft Auto 6 θα κυκλοφορήσει το 2023 αποκλειστικά για τις κονσόλες Νext-Gen.