Grand Theft Auto 6: Κυκλοφορεί το 2021 για PlayStation 5 και Xbox Series X;

, Grand Theft Auto 6: Κυκλοφορεί το 2021 για PlayStation 5 και Xbox Series X;

Από τις 17 Σεπτεμβρίου 2013, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Grand Theft Auto 5, έχουν περάσει 6,5 χρόνια και ακόμα δεν έχουμε δει το sequel του γνωστού παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φαν του video game.

Το πότε θα δούμε να βγαίνει στην αγορά το GTA 6 παραμένει ακόμα άγνωστο, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο από τη Rockstar. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φήμες, οι οποίες μάλιστα προκύπτουν από τη μητρική εταιρεία της Rockstar, την Take-Two Interactive.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δημοσιεύματα, που λένε ότι η πρόβλεψη της τελευταίας είναι πως το GTA 6 θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2021 και αποκλειστικά για τις δύο μέλλουσες κονσόλες, που θα κοντραροχτυπηθούν, δηλαδή το PlayStation 5 και το Xbox Series X.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε θα δούμε στην αγορά τις δύο κονσόλες, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παρά ταύτα, φαίνεται ότι οι προαναφερθείσες κορυφαίες παιχνιδομηχανές θα βγουν στην κυκλοφορία χωρίς να έχει βγει ακόμα το GTA 6, αν και πολλοί έλεγαν ότι αυτό θα μπορούσε να βγει και φέτος.

Όμως, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα, τη στιγμή που έχει ξοδευτεί και αρκετός χρόνος για την εξέλιξη του Red Dead Redemption 2, το οποίο κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και Xbox One τον Οκτώβριο του 2018 και για Microsoft Windows τον Νοέμβριο του 2019.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το 2021 αναφέρεται ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το GTA 6, καθώς θεωρείται ότι φέτος και την επόμενη χρονιά οι Take-Two Interactive και Rockstar θα έχουν αρκετό χρόνο να τελειοποιήσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και θα έχουν πρόσβαση σε μία μεγαλύτερη βάση εγκατάστασης για τις δύο νέες κονσόλες.

Μάλιστα, πρόσφατα η Rockstar North είχε αναφέρει πως ένα νέο video game βρισκόταν σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται αυτό να είναι η επόμενη έκδοση του GTA. Βέβαια, περιμένουμε να έρθουν σύντομα και οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να έχουμε την ακριβή ημερομηνία της κυκλοφορίας του GTA 6, καθώς και να γνωρίζουμε σε ποιες κονσόλες θα είναι διαθέσιμο.

Αν, πάντως, ισχύσουν οι φήμες, τότε θα είναι άσχημα νέα για τους κατόχους PlayStation 4 και Xbox One, οι οποίοι δεν έχουν σκοπό να προμηθετούν κάποια από τις δύο νέες κονσόλες αμέσως μόλις βγουν στην αγορά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.