Το Grand Theft Auto V είναι γεγονός!

Οι φήμες που ήθελαν τη Rockstar να ανακοινώνει το Grand Theft Auto V φέτος αποδεικνύονται αληθείς. Το Grand Theft Auto V είναι γεγονός, όπως μπορείτε να δείτε στο επίσημο site της Rockstar, το οποίο προς το παρόν μας πληροφορεί μόνο ότι το πρώτο trailer του παιχνιδιού θα βγει στις 2 Νοεμβρίου. Πανομοιότυπος τρόπος προώθησης με το GTA IV. To GTA V λογικά θα κυκλοφορήσει το 2012.

www.rockstargames.com
, Το Grand Theft Auto V είναι γεγονός!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steliosm7

Ναι ρε!!!! Επιτέλους και ένα καλό νέο μέσα στην μαυρίλα των ημερών που περνάμε!

Βασίλης

Ειμαι Φανατικος Της Σειρας Grand Theft Auto! Τα Εχω Παιξει Σχεδον Ολα Τα Παιχνιδια! Μολις Ειδα Για Το Τρειλερ Πεταξα Απο Τη Χαρα Μου! GTA FOREVER!

Υ.Σ¨: FIRST COMMET!

FR

1: δεν έχεις το πρώτο σχόλιο
2: το trailer δε κυκλοφόρησε ακόμη

1+2 = ΜΕΓΑ FAIL

καλή προσπάθεια πάντως…

Dark_Zompie

ΤΕΛΕΙΟ!!!ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΤΟ IV ΚΑΙ ΤΟ EPISODES FROM LIBERTY CITY

telas

Πολύ ωραία νέα! Είμαι φανατικός της σειράς!

Failblog

Epic fail το 2 comment εκτος αν στον πλανητη σου ειναι 2 νοεμβριου :p

Nikos

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . Μετράω μέρες .

johntsia84

Ωραίο παιχνιδάκι αρκεί να είναι με DirectX 11 και επώνυμα αυτοκίνητα και λογικές απαιτήσεις από το σύστημα για pc για να το χαρούμε καλύτερα.

Nikos

+1 για τα επώνυμα αυτοκίνητα . γενικά δεν μου άρεσαν τα αυτοκίνητα στο iv . μόνο 3-4 λέγανε κάτι . και αυτά δεν τα έβρισκες εύκολα . να βάλουν κανένα αεροπλάνο και κανένα ποδήλατο .

Nio

Γιατί είναι epic fail το δεύτερο comment; Αφού δε λέει ότι είδε το trailer.

vasilis

3 + 6 comment= HUGE FAIL

mic1

Εγώ το βαρέθηκα το ιν τα πάντα του έχω βάλει από BMX μέχρι και χάρτες – mods -trainers

Michael

Απίστευτη χαρά! Παίζω GTA από το 2! Μακάρι να είναι στο στιλ του IV, αλλά με βελτιωμένη μηχανή γραφικών. Γιατί στο PC εδώ που τα λέμε, ήταν αδικαιολόγητα βαρύ για τα, απλώς καλά, γραφικά του.

Επώνυμα αυτοκίνητα δε θα δούμε ποτέ στα GTA επίσημα, καθώς είναι α) πολιτική της Rockstar να βγάζει ψεύτικα ονόματα πόλεων/οχημάτων (έτσι έχει περισσότερη ελευθερία στο σχεδιασμό) και β) δεν της δίνουν τις άδειες λόγω της έντονης βίας που υπάρχει στη σειρά GTA.

antreas anergos

@ vasilis FIRST COMMET ερχετε κομητης στην γη? comment λεγεται ρε βλαχο

steliosm7

Ρε αφήστε τον Βασίλη ήσυχο, αγάπη μόνο ρε παιδιά! Όσο για το comment που λέει τα απαιτούμενα χαρακτηριστηκά του νέου GTA να είναι φυσιολογικά , διαφωνώ κάθετα , να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται και να είναι το παιχνίδι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Dark_Zompie

Μη Τον Φατε Το Βασιλη Ρε Παιδια!! Ενα Λαθος Εκανε. Ολοι Κανουμε Λαθοι. Επιδει Εκανε Ενα Λαθος Πρεπει Να Τον Λετε Βλαχο Και Χαζο; Πες Και Εσυ Κατι Ρε Κωστα!

Κώστας Βλαχάκης

Dark_Zompie, κανείς δε χρησιμοποιήσε τη λέξη “χαζός”.

Παιδιά, παρακαλώ ας παραμείνουμε στην είδηση του άρθρου και όχι να σχολιάζουμε ο ένας τον άλλο. Εντάξει κάνατε χαβαλέ, πειράξατε τον Βασίλη, φτάνει, μην το παρακάνουμε. Ευχαριστώ.

Dark_Zompie

Anyway…. Θα Σκασω Αν Δε Δω Το Τρειλερ Απο Σημερα! 😀

Delas

GTA V και τίποτα άλλο!!! Μετράω δευτερόλεπτα!!!

alexandros

ρε παιδια ξερει κανις πως να κανω hack για λευτα στο gta v online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games Grand Theft Auto V Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar

Grand Theft Auto remaster: Διέρρευσαν πλάνα από το παιχνίδι

Μεταφορτώσεις από το Youtube και αναρτήσεις στο Reddit δείχνουν πλάνα διάρκειας άνω της μιας ώρας από το Grand Theft Auto III, το Grand Theft Auto: Vice City και το Grand Theft Auto: San Andreas.