GreedFall 2: The Dying World | Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του sequel για το 2024

GreedFall 2: The Dying World, GreedFall 2: The Dying World | Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του sequel για το 2024

Η ομάδα της Spiders Studio μας έχει συνηθίσει σε μερικά πολύ καλά RPGs όπως τα Mars: War Logs, The Technomancer, και το πρόσφατο GreedFall. Όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, η Spiders εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη του Steelrsing το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Όπως φαίνεται όμως, το studio ανάπτυξης δε μπορούσε να αφήσει έτσι εύκολα τον κόσμο του Greedfall για αυτό και ανακοίνωσε την επιστροφή του παιχνιδιού μέσα από το GreedFall 2: The Dying World. Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με ένα sequel σε μορφή prequel, καθότι η ιστορία τοποθετείται τρία χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού.

Το GreedFall 2: The Dying World φέρνει στο προσκήνιο έναν νέο πρωταγωνιστή, ένας ντόπιος του νησιού Teer Fradee ο οποίος παρά τη θέληση του μεταφέρεται στην ήπειρο Gacane, ένας πολιτισμός που έχει καταστραφεί από τους πολέμους. Στο πρώτο GreedFall, εμείς ήμασταν αυτοί που φτάναμε στο νησί Teer Fradee, όπου οι ντόπιοι προσπαθούσαν να πολεμήσουν τους εισβολείς αποίκους.

GreedFall 2: The Dying World, GreedFall 2: The Dying World | Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του sequel για το 2024

Το GreedFall είχε αρκετές επιρροές και από άλλους RPG τίτλους, με πιο εμφανείς επιρροές από το Dragon Age. Τα Mars: War Logs και The Technomancer αποκόμισαν θετικά σχόλια, ωστόσο το GreedFall λόγω της fantasy θεματολογίας, αλλά και επειδή ήταν ότι πιο κοντά στο στιλ της Bioware, αγαπήθηκε λίγο περισσότερο. Για την ανακοίνωση του GreedFall 2: The Dying World μίλησε η Jehanne Rousseau, ιδρύτρια της Spiders, “Ενώ εργαζόμαστε στο Steelrsing, η αγάπη μας για το σύμπαν του GreedFall δεν έσβησε ποτέ, και γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε σε αυτό.”

GreedFall 2: The Dying World, GreedFall 2: The Dying World | Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του sequel για το 2024

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί μέχρι τώρα στη δημοσιότητα, το GreedFall 2: The Dying World αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το 2024. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του GreedFall 2: The Dying World μέσα από το trailer.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.