Games

Grand Theft Auto 5: Αποκτά Exploding Galaxy Note 7 Mod [video]

Η Samsung ανακοίνωσε την επιστροφή του πολύπαθου Samsung Galaxy Note 7 στα ράφια των καταστημάτων στην παγκόσμια αγορά και ευελπιστεί να αφήσει πίσω της την ιστορία με την προβληματική μπαταρία που προκάλεσε αρκετές περιπτώσεις εκρήξεων στο φετινό phablet ναυαρχίδα.

Ο Κορεάτικος κολοσσός άρχισε να αποστέλλει τις μη ελαττωματικές παρτίδες του Samsung Galaxy Note 7 όμως φαίνεται πως η ιστορία δεν θα ξεχαστεί τόσο εύκολα, ούτε από τους παίκτες του Grand Theft Auto 5, οι οποίοι μπορούν να πάρουν στα χέρια τους ένα Samsung Galaxy Note 7 που εκρήγνυται.

Δημιουργήθηκε ένα exploding Galaxy Note 7 mod για το GTA 5 και το video που ανέβηκε στο YouTube δείχνει ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βόμβα. Οι παίκτες που θα εγκαταστήσουν το mod, θα μπορούν να εξοπλίζονται με ένα exploding Galaxy Note 7 και να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν.

Σε μας μπορεί να είναι φαίνεται αστείο, αλλά για τη Samsung η υπόθεση με την ανάκληση του Note 7 που υπολογίζεται πως της κόστισε πάνω από 1 δισ. δολάρια, είναι καθόλα σοβαρή.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • Δεν μπορω να μην σχολιάσω .. Δυνατό τρολάρισμα!!!Τωρα αν ήμουν κάτοχος της συσκευής δεν θα μου άρεσε καθόλου κ γενικά πιστεύω μεγάλο πλήγμα στο image της εταιρίας ...

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω ρε ΧΑΧΑΧΑ πολύ γέλιο το βλέπω να βγαίνει και σε άλλα παιχνίδια όπως το minecraft!!!

  • Ο αμερικανικος στρατος να τα βλεπει αυτα, που θελει να αλλαξει τα note για να παρει αηφον

  • Καμία διαφήμιση δεν ειναι αρνητική. Μπορεί να φαίνεται οτι κάνουν κακό αλλα μπορει να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν το Note 8 βγει μια χαρά θα είναι ηλίθιος οποιος σχολιάζει οτι τα Note ανατινάζονται.

  • VasiliS7Edge

    και η κακή διαφήμιση,συμφωνώ,είναι διαφήμιση....για να μην με κόψουν όμως,για το δεύτερο μέρος των σχολίων σου,περί ηλίθιων,μάζεψέ το με καμιά συγγνώμη!!!!!!
    να χαρακτηρίσεις κάποιον που σχολιάζει την οικογένειά σου και όχι όποιον τρολάρει εταιρίες!!!
    ...και το γράφω όσο πιο ήπια μπορώ...

  • @vasiliss7edge
    Και εγώ γουστάρω samsung είχα s5 και s7 γιατί πραγματικά είναι μπροστά απο το θρυλικό s2 και μετά αλλά πρέπει να παραδεχτείς οτι έχει πλάκα το mod.
    Και δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς το 8 το 7αρι είναι ήδη καλό άλλο που η εταιρεία που έδωσε τις μπαταρίες έκανε πατάτα "καταλάθος", τα νέα s7 δεν έχουν πρόβλημα και με λίγο σιδέρωμα στην ρομ θα πετάει.
    Αλλά και πάλι αυτό mod είναι για πολύ γέλιο.

  • Καημένη Sammy......................... Πάντως ρε παιδιά πέρα από ............. την πλάκα, μια χειροβομβίδα κοστίζει 900€;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Αν ναι, καλά κάνει το "άτομο" στο βιντεο και ρίχνει "εφτάρια", τουλάχιστον το κάνει με ΣΤΥΛ.

  • @vasiliS7edge δεν περίμενα θετικό σχόλιο από εσένα ή καλύτερα από ένα fanboy της Sammy!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.