Η Guinness World Records επανέφερε πέντε ρεκόρ που πραγματοποιήθηκαν στο Pac-Man και το Donkey Kong, τα οποία είχε καταργήσει το 2018.
Η Guinness World Records επανέφερε πέντε ρεκόρ που πραγματοποιήθηκαν στο Pac-Man και το Donkey Kong, τα οποία είχε καταργήσει το 2018, γιατί ισχυρίστηκε ότι αυτός που τα έκανε χρησιμοποίησε emulator.
Emulator το 1982
Ο Billy Mitchell είναι γνωστός master των arcade παιχνιδιών και όπως είναι λογικό του ανήκουν αρκετά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί στο βιβλίο Guinness World Records. Ωστόσο, το 2018 ο οργανισμός αποφάνθηκε ότι πέντε από τα ρεκόρ του είχαν πραγματοποιηθεί με τη χρήση emulator και αποφάσισε να τα αφαιρέσει. Τα συγκεκριμένα ρεκόρ, ο Billy Mitchell τα πραγματοποίησε μεταξύ του 1982 και του 2010.
Νέες αποδείξεις και αναστροφή της απόφασης
Τελικά, η Guinness World Records έλαβε νέες αποδείξεις που κάνουν ξεκάθαρο ότι τα συγκεκριμένα ρεκόρ δεν είναι προϊόν cheating. Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη, Craig Glenday, οι αποδείξεις περιλαμβάνουν καταθέσεις μαρτύρων, αναλύσεις του gameplay από ειδικούς, και πιστοποίησης για το hardware.
Τα νέα στοιχεία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Guinness World Records, ότι ο Billy Mitchell χρησιμοποίησε emulator για να πετύχει τα ρεκόρ αντί για συμβατικές arcade machines, γι’ αυτό και τα επανέφεραν.
Τα ρεκόρ του Billy Mitchell είναι τα εξής:
Υψηλότερο σκορ στο Donkey Kong – 874.300 πόντοι – 7 Νοεμβρίου 1982
Το πρώτο τέλειο σκορ στο Pac-Man – 3.333.360 πόντοι – 3 Ιουλίου 1999
Υψηλότερο σκορ στο Donkey Kong – 1.047.200 πόντοι – 4 Ιουνίου 2005
Υψηλότερο σκορ στο Donkey Kong – 1.050.200 πόντοι – 14 Ιουλίου 2007
Υψηλότερο σκορ στο Donkey Kong – 1.062.800 πόντοι – 31 Ιουλίου 2010
Το Death Stranding 2: On the Beach ανακοινώθηκε για PC με ημερομηνία κυκλοφορίας 19 Μαρτίου 2026, συμπεριλαμβάνοντας ultrawide υποστήριξη, unlocked framerate και πλήρη DualSense υποστήριξη.
Η Konami ανακοίνωσε νέο Silent Hill Transmission στις 12 Φεβρουαρίου μετά το State of Play. Εστίαση στο Silent Hill: Townfall και πιθανές νέες αποκαλύψεις.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου