Τετάρτη
09/07/2008

Guitar Hero III Bundle | Με κάθε αγορά δώρο ένα Faceplate της κιθάρας

Guitar Hero III BundleΗ Dionic Α.Ε.Β.Ε, επίσημος διανομέας της Activision στην Ελλάδα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διαθέτει με την αγορά κάθε Guitar Hero III Bundle: Legends of Rock σε PS3, Xbox 360 και Wii, δώρο ένα ξεχωριστό faceplate όπου μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στην κιθάρα και έτσι να προσφέρει μια διαφορετική αίσθηση και ομορφιά στο παιχνίδι. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το Guitar Hero III: Legends of Rock προσφέρει την απόλυτη ροκ εμπειρία με τις νέες ασύρματες κιθάρες, καινούριο υλικό και χαρακτηριστικά όπως το battle mode στο multiplayer, εξαντλητικές μάχες με τα αφεντικά, υλικό που μπορεί να ξεκλειδωθεί και εκπληκτικά στην όψη rock venues.

Το εκτεταμένο online multiplayer mode επιτρέπει στους παίκτες παγκοσμίως να μονομαχήσουν ένας εναντίον ενός για την απόλυτη ροκ θέση καθώς παίζουν μοναδικά τραγούδια από θρυλικούς καλλιτέχνες όπως είναι οι Aerosmith, οι Guns ‘N’ Roses, οι Rolling Stones, οι Beastie Boys, οι Rage Against the Machine και οι Pearl Jam, όπως επίσης και αυθεντικά τραγούδια από μοναδικούς κιθαρίστες όπως ο Slash και ο Tom Morello.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.