H LEGO δημιουργεί ένα Nintendo Entertainment System από τουβλάκια γεμάτο νοσταλγία

Μία από τις σημαντικότερες κονσόλες όλων των εποχών ήταν το Nintendo Entertainment System, το οποίο έφερε το gaming σε πολλά σπίτια για πρώτη φορά και μύησε το κοινό σε μία νέα εποχή των γραφικών 8-bit, με παιχνίδια όπως Zelda, Mario, Castlevania, Metal Gear και Contra.

Για τον εορτασμό των τριακοστών πέμπτων γενεθλίων της κονσόλας, η LEGO σε συνεργασία με τη Nintendo δημιούργησαν μία replica της κονσόλας, μαζί με το χειριστήριο, μία κασέτα του Super Mario και μία retro τηλεόραση που δείχνει το κλασσικό παιχνίδι Super Mario. Το σετ αποτελείται από 2.646 κομμάτια, ενώ μπορείτε να “παίξετε” με την τηλεόραση, μέσω του μοχλού που υπάρχει στα δεξιά της, βλέποντας τον Mario να περνάει την πρώτη πίστα του παιχνιδιού.

, H LEGO δημιουργεί ένα Nintendo Entertainment System από τουβλάκια γεμάτο νοσταλγία

Δυστυχώς, η κονσόλα δεν είναι για παιχνίδι, παρά μόνο για display, όμως και πάλι η προσοχή στη λεπτομέρεια που φαίνεται να έχει δοθεί από το παραπάνω βίντεο μας προκαλεί να την εξερευνήσουμε. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα set Super Mario, το οποίο μπορεί να συνδεθεί και με το εν λόγω set για να έχετε και τους original ήχους του παιχνιδιού.

Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα 300 Δολάρια και θα κυκλοφορήσει στη 1 Αυγούστου. Δε γνωρίζουμε πόσα τεμάχια θα διατεθούν και σε ποιες αγορές, αλλά σίγουρα είναι ένα πανέμορφο έργο από απλά τουβλάκια LEGO για όλους όσους νοσταλγούν εκείνες τις πιο ανέμελες ημέρες του gaming.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.