H μπαταρία του χειριστηρίου του PlayStation 5 είναι 56% μεγαλύτερη από αυτή του DualShock 4

, H μπαταρία του χειριστηρίου του PlayStation 5 είναι 56% μεγαλύτερη από αυτή του DualShock 4

Αν και το PlayStation 4 σίγουρα είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής αυτής της γενιάς, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών ήταν η μπαταρία του DualShock 4. Βέβαια, σε αντίθεση με το controller του Xbox One, οι χρήστες μπορούσαν να φορτίσουν το χειριστήριο, όμως και πάλι δεν ήταν αρκετό.

Φαίνεται πως η Sony άκουσε τα παράπονα των πελατών της και θα προσφέρει μεγαλύτερη μπαταρία στο DualSense, το χειριστήριο δηλαδή του PlayStation 5. Αυτό σύμφωνα με τον χρήστη @Galaxyrain666, ο οποίος ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από το νέο χειριστήριο. Εκτός από το εξωτερικό κομμάτι, ο χρήστης άνοιξε το χειριστήριο και ανακάλυψε πως η μπαταρία του DualSense ανέρχεται στα 1.560mAh.

, H μπαταρία του χειριστηρίου του PlayStation 5 είναι 56% μεγαλύτερη από αυτή του DualShock 4

Η μπαταρία του DualShock 4 ήταν μόλις 1.000mAh, οπότε μιλάμε για αύξηση 56%. Από την άλλη, το DualSense προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες, όπως νέο σύστημα haptic feedback, οι οποίες θα αδειάζουν πιο γρήγορα τη μπαταρία. Όπως και να έχει πάντως, είναι μία σημαντική και καλοδεχούμενη αναβάθμιση από τη Sony.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Otinanai

εδώ σε ολόκληρα κινητά βάζουν πάνω από 4-5000 maH κ δεν μπορούν ή μάλλον τσιγκουνευοντε στο χειριστήριο

GREG

Τα χειριστήρια δεν κοστίζουν 500€-1.000€ όπως τα κινητά που έχουν μεγάλες μπαταρίες, κοστίζουν 60€, επίσης το χειριστήριο δεν έχει να πάει κάπου μακριά παρά μόνον 2 μέτρα μακριά από την κονσόλα, ε πάρε ένα μακρύτερο καλώδιο, εγώ πχ έχω πάρει ένα υφασμάτινο 3μέτρων με 5€. επίσης μια λογική διάρκεια για να παίζεις δεν ξεπερνάει τις 2ώρες, εκτός και αν θέλεις να κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα, το χειριστήριο του PS4 διαρκούσε γύρο στις 3 με 4 ώρες, άρα ας μην είμαστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις περί μπαταρίας, η αντοχή η αίσθηση και η σωστή πληροφόρηση είναι αυτά που μετράνε στα χειριστήρια, εκτός αυτού αν γκρινιάζουμε εμείς οι χρήστες του PlaysStation τι να πουν και οι χρήστες του Xbox που αγοράζουν τις μπαταρίες με το κιλό γιατί το χειριστήριο τους δεν έχει καν μπαταρία.

John

Υπάρχει μια νέα εφεύρεση που ονομάζεται “επαναφορτιζόμενες μπαταρίες”. Απλά η Sony θέλει να πουλάει μπαταρίες 1000 mah στα 19 ευρώ και φορτιστές.

GREG

Το χειριστήριο της Sony είναι επαναφορτιζόμενο από εποχής PS3, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι με το -Η Sony πουλάει μπαταρίες και φορτιστές στα 19€- όσοι κλαίγονται για την διάρκεια μάλλον είναι όσοι κλείνονται μέσα στο σπίτι και ξεχνάνε να ζήσουν, διότι μετά από 6 χρόνια χρήσης το χειριστήριο του PS4 μου ακόμα κρατάει πάνω από 4 ώρες χρήσης πριν χρειαστεί φόρτιση. Άλλοι είναι αυτοί (Xbox) που σκάνε 60€ για το χειριστήριο και σκάνε και άλλα 30€-40€ για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές…

George

Πες τααα ότι να ναι λέει ο John
Δεν έχουν ιδέα , βλέπουν Sony και κράζουν, τόσο κολλημένοι ειναι

John

Πω πω , μιλάμε για 4 ολόκληρες ώρες….μπράβο Sony τεχνολογία αιχμής….
ΥΓ1. Όταν φτάσει τις 10-12 ώρες του χειριστηρίου του XBOX ξανασυζητάμε…
ΥΓ2. 15 ευρώ φορτιστής και 4 μπαταρίες Energizer

George

Εμένα το χειριστήριο στο ps4 κρατάει άνετα 7 ωρο και φορτίζει σε 1μιση με 2 ώρες

Last edited 3 years πριν by George
GREG

Έκατσα και τσέκαρα το χειριστήριο μου του PS4 πόση ώρα κρατάει γιατί δεν έκατσα να μετρήσω ακριβός και ποτέ αλλά και δεν παίζω και πολλές ώρες, χθες ξεπέρασε τις 6 ώρες όταν είδα ότι είχε φτάσει στο τελευταίο κουτάκι ότι τελειώνει η μπαταρία… Πάντως το να διαβάζω πως το να αγοράζεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ και να αγοράζεις φορτιστή και να σου βγαίνει το χειριστήριο, οι μπαταρίες και ο φορτιστής 100€-120€ είναι καλύτερα και σου δίνει μια ελευθερία δεν περίμενα ότι θα το διάβαζα ποτέ. Εντάξει με το ίδιο οικονομικό σκεπτικό με 120€ αγοράζω δυο χειριστήρια PS4 και όταν αδειάζει το ένα έχω το άλλο και θα παίζω 12-13 ώρες συνεχόμενα. Μου αρέσει που γράφει 15€ οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2100 mah και ο φορτιστής μαζί, λες και δεν ξέρουμε πόσο έχουν, οι σωστές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που κρατάνε 12 ώρες κοστίζουν πάνω από 15€ ευρώ οι δύο και ο σωστός φορτιστής πάνω από 20€, με λίγα λόγια ο John που λέει ότι έχει 4 μπαταρίες έχει δώσει 30€ για μπαταρίες και 20 ευρώ για φορτιστή σύνολο 50€, την ώρα που ο χρήστης του PS4 δεν έχει δώσει φράγκο. Επίσης υπάρχει εξωτερική μπαταρία για το χειριστήριο του PS4 που κουμπώνει στο χειριστήριο και… Συνέχεια »

Αλεξ

Προσωπικά εχω και μπαταρίες που επαναφορτιζονται σε βάση από 600amber για κάνα 5ωρο αλλά οι επαναφορτιζομενες που έχω καμία 15 χρόνια και τις αγόρασα, ούτε καν θυμάμαι ποσο, είναι 5000amber και πραγματικά κρατάνε 15 μέρες.

John

Το χειριστήριο του XBOX παίρνει μπαταρίες ΑΑ οπότε έχω αγοράσει επαναφορτιζόμενες Energizer 2100 mah και έχω συνολικά 4200 mah. Αν οι μπαταρίες μετά απο 2-3 χρόνια πέσουν σε χωρητικότητα παίρνεις άλλες. Επίσης αν ξεφορτιστεί το ένα ζευγάρι το αλλάζεις με τις άλλο χωρίς να χρειάζεται να παίζεις και να φορτίζεις. Αντίθετα με το χειριστήριο του Playstation δεν έχεις καμία ευελιξία ούτε στην χωρητικότητα ούτε στην φόρτιση.

Last edited 3 years πριν by John
GREG

Γράφεις (Αντίθετα με το χειριστήριο του Playstation δεν έχεις καμία ευελιξία ούτε στην χωρητικότητα ούτε στην φόρτιση.) Συγχαρητήρια, βάφτισες το άσπρο μαύρο… Ας βάλουν λοιπόν και στα κινητά να παίρνουν μπαταρίες ΑΑ τι κάθονται και ασχολούνται με ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες και μας στερούν από την ευελιξία ??? ο Jonh βρήκε την λύση…

John

Όταν βλέπω χρήστες Playstation να τελειώνει η μπαταρία και να κάθονται να παίζουν με συνδεδεμένο το καλώδιο φορτισης ρίχνω κάτι γέλια. Μου θυμίζει το PS2 που είχα εδώ και 20 χρόνια.

George

Εγώ όταν βλέπω να ανοίγεις το κουτάκι από πίσω από το χειριστήριο και να αλλάζεις μπαταρίες μου θυμίζει εποχές 2000

Last edited 3 years πριν by George
GREG

George αχαχαχαχα… ωραίος…

George

Δεν έχεις ευελιξία με το χειριστήριο του ps4?
Απλά κλαίω

Last edited 3 years πριν by George
SUPS 👨‍⚖️

Δεν εχεις κανενα θεμα δλδ να πληρωσεις εξτρα φορτιστη μπαταριες κτλ επειδη μια εταιρεια που εχει απειρα δις κανει οικονομιες για κατι που αλλη εταιρεια σου προσφερει τζαμπα.Μαλιστα συμφωνοι.Δεν μου λες τοτε στα νεα iPhone, γτ εχεις τοσο μεγαλο παραπονο που δεν θα εχουν μεσα φορτιστη και θ σε ”αναγκασουν” να χρησιμοποιησεις τον παλιο σου ή να αγορασεις καινουργιο?Μηπως να εβγαζες τα γυαλια τ fanboy μηπως και σε παρει σοβαρα κανενας εδω μεσα?Δεν γινεται να δεχεσαι τα τζαμπατζιλικια της Microsoft και στους αλλους να σκουζεις..Περαστικα σου.

John

Ο φορτιστής έχει 15 ευρώ με 4 μπαταρίες και περνάς χρόνια με αυτόν. Επίσης η διάρκεια των μπαταριών είναι διπλάσια στο Xbox (πάνω από 10 ώρες).
Όσο για το κόστος δες πόσο κοστίζουν βάσεις φόρτισης για χειριστήριο PS4 και πόσο έχει ανταλλακτικό της μπαταρίας του χειριστηρίου και μετά το συζητάμε τι είναι ακριβότερο.
Όσο αφορά όσα γράφεις για την τραγική εταιρεία που λέγεται apple είναι εκτός θέματος.

SUPS 👨‍⚖️

Ναι αγγελικουλα μου ναι εκτος θεματος

Mpeeee

ΑΜ μήπως κατουράς και καθιστός? Σε έχει ταπώσει ο John 5 φορές με απλές μπαταρίες και φορτιστή των 15 ευρώ και δεν μπορείς να το κατανοήσεις. Άντε στο τέρμα σου λοιπόν που λες και άσχετα πράγματα περί Apple. Να δούμε τι άλλο θα αναφέρεις για να πείσεις. Το χειριστήριο του Xbox έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Δεν σου έβρισε τη μάνα για να αρχίσεις τα Αγγελικούλα μου στο Techblog. Πίσω στο καφενείο λοιπόν…

Ιωάννης jb

Κάτι τέτοιοι έχουν διώξει το κόσμο από το techblog, τέτοια άθλια ανθρωπάκια που λένε την μία βλακεια μετά την άλλη

Nail

Ego den agorazo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.