Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν PS PLUS παιχνίδια για τον Ιανουάριο του 2019


Λίγο πριν πούμε αντίο στο 2018 η Sony ανακοίνωσε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με τα PlayStation Plus παιχνίδια για τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας να εξασφαλίζουν έναν μήνα με πολυ δράση.
Οι κάτοχοι της συνδρομής PlayStation Plus στο PS4 θα λάβουν τη νέα χρονιά εντελώς δωρεάν το Steep και Portal Knights, καθώς και το Fallen Legion: Flames of Rebellion το οποίο αυτό τον μήνα κυκλοφορεί και για το PS Vita. Για τους κατόχους PS3, θα υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν εντελώς δωρεάν το Zone of the Enders HD Collection και Amplitude.
Τέλος, οι χρήστες PS Vita θα μπορούν να πάρουν εντελώς δωρεάν το Super Mutant Alien Assault και το Fallen Legion: Flames of Rebellion. Η Sony μπορούμε να πούμε πως θέλει για τη νέα χρονιά να μας βάλει σε δράση και σε περιπέτειες με τα παιχνίδια που προσφέρει.
δωρεάν PS PLUS παιχνίδια πρώτο μήνα νέου χρόνου ανακοίνωσε Sony, Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν PS PLUS παιχνίδια για τον Ιανουάριο του 2019
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.