Halo 5: Update με μάχες οχημάτων

Το Halo 5 επενδύει στο multiplayer χαρακτήρα με την παρουσίαση μαχών μεταξύ 16 παικτών με οχήματα στο πλαίσιο των Big Team Battles που θα προσφέρει το επόμενο update του παιχνιδιού της 343 Industries. To update θα είναι το Battle of Shadow and Light και μέσα σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι multiplayer μάχες με Warthogs και όχι μόνο. 

Η νέα multiplayer δυνατότητα θα περιλαμβάνει και 4 νέους χάρτες, ενώ θα προσφέρεται η δυνατότητα στον παίκτη να χρησιμοποιήσει νέες θωρακίσεις, νέα όπλα και διαμορφώσεις οχημάτων. Οι νέες πίστες στις οποίες θα μπορεί να γίνει η αναμέτρηση 8 παικτών έναντι 8 άλλων έχουν τα ονόματα Deadlock, Basin, Guillotine και Recurve.

Μαζί με τη δυνατότητα του multiplayer gaming, στο Halo 5 θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς και το Tundra Manis, ένα δίποδο ρομπότ, το οποίο έχει δυνατότητα γρήγορης κίνησης και εμπλοκής σε διάφορα εδάφη, με αρκετή δύναμη πυρός και μεγάλη ευελιξία κάτω από όλες τις συνθήκες μάχης.

Halo 5: Update με μάχες οχημάτων, Halo 5: Update με μάχες οχημάτων

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

μεχρι τώρα αγόραζα xbox για έναν και μόνο λόγο… Halo…δλδ
αγόραζα xbox + καινούργιο halo το απολάμβανα κάνα 2 μήνες και μετά το πούλαγα (χωρίς το Halo :p )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Games featured PlayStation 4 PlayStation 5

Soul Hackers 2: Νέο trailer

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer για το Soul Hackers 2 που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο Αύγουστο.