Games

Halo Infinite: Καθυστερεί η κυκλοφορία των campaign co-op και Forge mode

Όταν κυκλοφόρησε το multiplayer του Halo Infinite νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 343 Industries ανακοίνωσε ότι η σεζόν 1 θα διαρκέσει περισσότερο από ό,τι αναμενόταν. Πιο συγκεκριμένα, αντί για τρεις μήνες, όπως ήταν αρχικά αναμενόμενο, θα διαρκέσει τελικά έξι μήνες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η κυκλοφορία του campaign co-op και του Forge mode θα καθυστερήσει.

Μέσα στο καλοκαίρι, η 343 Industries είχε αποκαλύψει πως καμία από τις δύο λειτουργίες δεν θα ήταν έτοιμη πριν τον Δεκέμβριο. Το campaign co-op σχεδιαζόταν για την αρχή της σεζόν 2, ενώ το Forge mode για την αρχή της σεζόν 3.

Με την ανακοίνωση της επέκτασης της σεζόν 1, ο επικεφαλής του δημιουργικού της 343 Industries, Joseph Staten, επιβεβαίωσε τις καθυστερήσεις των νέων λειτουργιών σε μια σύντομη συνέντευξη στο Eurogamer.

“Ναι, επεκτείνουμε τη σεζόν 1. Επομένως, ο στόχος μας εξακολουθεί να παραμένει αυτό που είπα πριν, που είναι να στείλουμε την καμπάνια co-op με την Season 2 και το Forge με την Season 3. Αλλά αυτοί παραμένουν στόχοι. Αυτοί παραμένουν στόχοι. Και δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε δύσκολα ραντεβού αυτή τη στιγμή, γιατί όπως βλέπουμε με αυτήν την έκδοση beta για πολλούς παίκτες, άλλα πράγματα ενδέχεται να ανέβουν στη στοίβα προτεραιότητας για εμάς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2021 16:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.