Halo Infinite: Νέα screenshots με αναβαθμισμένα γραφικά, έρχεται το Φθινόπωρο του 2021

Halo Infinite, Halo Infinite: Νέα screenshots με αναβαθμισμένα γραφικά, έρχεται το Φθινόπωρο του 2021

Η ανάπτυξη του Halo Infinite συνεχίζει, με το studio να μας προσφέρει πολλά νέα screenshots, ενώ ο τίτλος έρχεται το Φθινόπωρο του 2021. Η ανακοίνωση έγινε από τον Jason Staten, ο οποίος πέραν από βετεράνος της Bungie είναι πλέον το αφεντικό της 343 Industries και ο υπεύθυνος για το νέο Halo.

O Staten, μέσα από το επίσημο Halo Waypoint, μας δίνει μία πρώτη ματιά από τα αναβαθμισμένα μοντέλα των Spartans, των χαρτών, αλλά και κάποιων όπλων. Επιπλέον, μας ανακοινώνει πότε θα κυκλοφορήσει το Halo Infinite, ενώ μιλάει και για τον αγαπημένο μας Craig, ο οποίος έγινε το meme που τελικά ανάγκασε ακόμα και την αναβολή του τίτλου.

Τα animation των προσώπων στου NPC δεν είχαν υλοποιηθεί πλήρως στην build που παρουσιάσαμε, με αποτέλεσμα αυτό το απίστευτα νεκρό/άψυχο βλέμμα του Craig… Έχει γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά σχετικά με την πιστότητα του υλικού και προσθέσαμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στα πρόσωπα των Brute, όπως επίσης προσπαθούμε να προσθέσουμε μερικά νέα χτενίσματα και γένια που ήταν κάτι που δεν είχαμε ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Έτσι, ενώ έχουμε αγαπήσει τον παλιόφιλο μας τον Craig όπως ήταν, σίγουρα περνάει μία ριζική αλλαγή.

Επιπλέον ο Anti Shastry, υπεύθυνος της ομάδας των γραφικών, δήλωσε πως οι βασικοί τομείς προόδου περιλαμβάνουν καλύτερη ποιότητα φωτισμού, ambient occlusion, βελτιωμένες σκιές, volumetric lightning, βελτιωμένος ουρανός και ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα σε Xbox One, Xbox Series X και Series S, όμως πλέον έχουμε αρκετές ελπίδες για το Halo Infinite.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.