Hideo Kojima και Konami: Χώρισαν οι δόμοι τους – Ετοιμάζει παιχνίδι για το PS4

Είναι πλέον επίσημο, Hideo Kojima και Konami ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. Ο superstar της Konami θα συνεργαστεί πλέον με την Sony για τη δημιουργία παιχνιδιού αποκλειστικά για το PlayStation 4. O Hideo Kojima, μεταξύ άλλων είναι δημιουργός του δημοφιλέστατου Metal Gear, αλλά οι σχέσεις του με την Konami το τελευταίο διάστημα δεν ήταν οι καλύτερες.

Οι φήμες για την αποχώρησή του κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό ενώ το αποκορύφωμα ήταν πριν από λίγες μέρες στα Game Awards, όπου η Konami δεν άφησε τον Kojima να παρευρεθεί και το βραβείο για το Metal Gear Solid V που παρέλαβε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ο θρυλικός Kojima δημιούργησε το δικό του studio και όπως ήταν αναμενόμενο πήρε στην ομάδα του υπαλλήλους της Konami. Το studio αυτό με την ονομασία Kojima Productions, θα συνεργαστεί με την Sony, αλλά δεν ανήκει σε αυτή, θα είναι ανεξάρτητο.

Όπως είπαμε, το πρώτο παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά για το PlayStation 4 και αναμένουμε να δούμε τι θα φτιάξει ο Hideo Kojima και η ομάδα του.

Δείτε το video της ανακοίνωσης συνεργασίας με τη Sony:

hideo kojima konami ps4, Hideo Kojima και Konami: Χώρισαν οι δόμοι τους – Ετοιμάζει παιχνίδι για το PS4

hideo kojima konami ps4, Hideo Kojima και Konami: Χώρισαν οι δόμοι τους – Ετοιμάζει παιχνίδι για το PS4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Θα φτιάξει κάτι καλό το μόνο σίγουρο!

Gvirginia

Τελικά το πρώτο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε PC μετά από κάποιο διάστημα. Δεν διευκρινίζεται το διάστημα αποκλειστικότητας για το PS4.

Panos7GR

Πολύ κακή αντιμετώπιση της Konami σε έναν άνθρωπο που της έφερε πολύ ζεστό χρήμα στα ταμεία της. Μα να μην τον αφήσει να παραλάβει το βραβείο του; Τι παιδιαρίστικα και αντί επαγγελματικά πράγματα είναι αυτά από έναν κολοσσό όπως η Konami;
Σίγουρα θα βγάλει κάτι καλό ο Kojima, μακάρι να έχει και την ανάλογη επιτυχία και να το πληρώσει ακριβά η Konami το λάθος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.