Hitman 3: Τρέχει σε 4K 60fps στο Xbox Series X, 1800p 60fps στο PlayStation 5


Το Hitman 3 κυκλοφόρησε και επίσημα, όμως βλέπουμε σημαντικό πλεονέκτημα στην απόδοση της Xbox Series X έκδοσης έναντι του PlayStation 5. Το κανάλι Digital Foundry ανέβασε ένα συγκριτικό των εκδόσεων του παιχνιδιού, δείχνοντάς μας τις διαφορές μεταξύ τους.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως το Xbox Series X τρέχει σε ανάλυση 4K στα 60fps, με την έκδοση του PlayStation 5 να είναι πίσω με ανάλυση 1800p στα 60fps. Μία ακόμη διαφορά είναι η ποιότητα των σκιών, καθώς βλέπουμε ότι στην κονσόλα της Microsoft είναι αρκετά πιο πάνω σε σχέση με το PS5. Από την άλλη, τα textures του παιχνιδιού είναι ίδια μεταξύ των δύο νέων συστημάτων.

PlayStation 5, Hitman 3: Τρέχει σε 4K 60fps στο Xbox Series X, 1800p 60fps στο PlayStation 5

Από την άλλη, το Xbox Series X έχει πρόβλημα με μία συγκεκριμένη περιοχή, καθώς πέφτουν τα fps για ελάχιστο χρονικό διάστημα, κάτι που δε βλέπουμε στην χαμηλότερη ανάλυση του PlayStation 5, που κρατάει σταθερά τα 60fps. Όμως, όπως σημειώνει και το κανάλι, το 4K στα 60fps δουλεύει άριστα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, οπότε είναι μία “μικρή θυσία”.

Εσείς αγοράσατε το νέο Hitman 3; Αν ναι, σε ποια πλατφόρμα;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικολας Τηλι

pc φυσικα το καλύτερο

SUPS 👨‍⚖️

ελα ρε φιλε σοβαρα? πώς το ανακάλυψες?

Γιάννης

Το gaming pc είναι σαν να πετάς λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Πριν 2 χρόνια έδωσε φίλος 1500 ευρώ και κοντεύει να είναι για πέταμα.

Nickolas

Πως μπορεί ένα σύστημα δυο ετών σε αυτά τα χρήματα να είναι για πέταμα; Εκτός και αν έδωσε βάση μόνο στον επεξεργαστή και πήρε μια κακή κάρτα γραφικών.
Το δικό μου σύστημα για παράδειγμα 6 ετών τώρα, που το ήθελα για γραφιστική δουλειά, το πήρα με ένα πολύ καλό επεξεργαστή και μια μέτρια κάρτα γραφικών που έβγαζε περίπου 2.8 teraflops, στα 1300 ευρώ σύνολο. Mια χαρά κάνει τη δουλειά της ακόμη, πχ τώρα παίζω Dragon Quest XI στα 1440p όλα high και βγάζει χαλαρά 30fps, φυσικά δεν περιμένω ίδια απόδοση σε πιο απαιτητικά παιχνίδια, αλλά το πολύ πολύ να ρίξω την ανάλυση σε fhd.

Γιάννης

Οτιδήποτε κάτω από 1080p/60 fps σε παιχνίδια όπως warzone και Fortnite θεωρείται απαράδεκτο. Πολλοί κάνουν upgrade ακόμη και κάρτες διετίας για να παίζουν με 100 fps και πάνω.
Οπότε αγοράζεις ένα series x και με 500ευρω που δεν φτάνουν ούτε για καλή κάρτα γραφικών είσαι καλυμμένος για μια 5ετια.

Nickolas

Ποιος είπε οτι δε μπορεί να πιάσει PC διετίας 60 και 100 fps στο fortnite?
Εδώ το δικό μου πιάνει τα 1080p/60 fps με την R9 270X 4GB (7 ετών κάρτα). Πόσο μάλλον το PC με τα 1.500 ευρώ που αναφέρεις παραπάνω. Εκτός και αν όπως είπα πήρε καμιά πάμθηνη κάρτα γραφικών ή ακόμη χειρότερα χρησιμοποιεί την κάρτα του επεξεργαστή.
Και γω αν θέλω πάω και παίρνω μια RTX 3060 Ti 8GB στα 549 και είμαι καλυμμένος για άλλα 5 χρόνια χαλαρά.
Αυτοί που κάνουν τις αναβαθμίσεις που αναφέρεις απλά έχουν τρέλα και θέλουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί, όχι επειδή οι παλιές τους κάρτες είναι για πέταμα.

kostas_falcon

Ο ορισμός του Ότι Να ναι

Jack Sf.

3200×1800 τρέχει το PS5 το FHD που το είδατε?

Γιάννης

1800p λέει το άρθρο.

Jack Sf.

Ο τίτλος λέει full hd δηλαδή 1920×1080
Το παιχνιδι είναι 3200×1800 υπάρχει μια μικρή διαφορά, κάτι εκατομμύρια πιξελ!

Γιάννης

“…με την έκδοση του PlayStation 5 να είναι πίσω με ανάλυση 1800p στα 60fps”.

Pol

Δεν είναι FHD / 60fps στο PS5. Διορθώστε το…

Aiwnios

Φημες λενε οτι διαχειριστης διεγραψε το σχολιο που είχε κάνει!

Κώστας Βλαχάκης

Φήμες λένε επίσης ότι έχουμε παρατηρητικούς αναγνώστες και αυτό μας αρέσει!
Διορθώθηκε παιδιά!

Έχετε δίκιο παιδιά, διορθώθηκε ο τίτλος, μας συγχωρείται για την αναστάτωση :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.