Horizon Forbidden West- PS5: Επιβράδυναν επίτηδες το loading για να προλαβαίνουμε τα tips

Horizon, Horizon Forbidden West- PS5: Επιβράδυναν επίτηδες το loading για να προλαβαίνουμε τα tips

Horizon, Horizon Forbidden West- PS5: Επιβράδυναν επίτηδες το loading για να προλαβαίνουμε τα tips

Το Horizon Forbidden West φόρτωνε τόσο γρήγορα με τον SSD του Playstation 5 που οι developers στη Guerrilla Games αναγκάστηκαν να το επιβραδύνουν προκειμένου να δώσουν χρόνο στους παίκτες να διαβάσουν τα tips στην οθόνη.

Ο υπεύθυνος του Forbidden West, Mathijs de Jonge, μιλώντας στο Engadget, αναφέρθηκε στους πολύ γρήγορους ρυθμούς φόρτισης του PS5 και το πως αυτοί σχετίζονται με το πως βίωνε ο παίκτης το Horizon Zero Dawn στο PS4.

“Στο Horizon Zero Dawn, το ονομάσαμε fast travel, αλλά μπορούσε να πάρει και ένα λεπτό για να φορτώσει. Στο PS5 είναι περίπου τέσσερα ή πέντε δευτερόλεπτα, φορτώνει τόσο γρήγορα που οι παίκτες δε προλαβαίνουν καν να διαβάσουν τα hints. Χρειάστηκε να προσθέσουμε ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό ώστε να κρατηθεί αρκετή ώρα η οθόνη εκεί προκειμένου να προλάβουν οι παίκτες να διαβάσουν τουλάχιστον ένα hint.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο de Jonge.

Παίζοντας το Horizon Forbidden West στο PS5 θα παρατηρήσετε πως απαιτείται να πατήσετε το X προκειμένου να περάσετε την οθόνη φόρτωσης. Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε το hint και μετά να προχωρήσετε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.