Horizon Forbidden West: Βίντεο παρουσιάζει τις διαφορές του game σε PS4 και PS5

Horizon, Horizon Forbidden West: Βίντεο παρουσιάζει τις διαφορές του game σε PS4 και PS5

Horizon, Horizon Forbidden West: Βίντεο παρουσιάζει τις διαφορές του game σε PS4 και PS5

Τo Horizon Forbidden West κυκλοφόρησε και πολλοί αναρωτιούνται για το αν μπορεί να παιχτεί άνετα στο PS4 και ποιες είναι οι διαφορές με το PS5.

Η ιστοσελίδα Eurogamer και η ομάδα ανάλυσης Digital Foundry δοκίμασαν το ολοκαίνουργιο παιχνίδι και στις δύο κονσόλες και ετοίμασαν ένα συγκριτικό βίντεο που δείχνει τι πρέπει να περιμένει κανείς στην κάθε μία από αυτές.

Το Horizon μπορεί να είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, ωστόσο, ένας κάτοχος του PS4 μπορεί να το απολαύσει μια χαρά, με τα γραφικά να είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή.

Δείτε το συγκριτικό βίντεο:

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Spartacus: Σύντομα η αποκάλυψη του Game Pass της Sony

Οι φήμες ότι η Sony ετοιμάζει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που έχει την κωδική ονομασία Spartacus υπάρχουν εδώ και καιρό.

Internet Apple Apple TV PS4

Apple TV+: Τρεις μήνες δωρεάν δοκιμή για τους κατόχους PS4

Η Sony ενημέρωσε τους κατόχους PS4 ότι μπορούν, αν θέλουν, να δοκιμάσουν το Apple Tv+ για τρεις μήνες δωρεάν στην κονσόλα τους.

Games PS4 Sony Xbox One

Capcom: Στο νέο παιχνίδι… βρέχει δεινόσαυρους

Το Exoprimal είναι το νέο παιχνίδι της Capcom, στο οποίο άνθρωποι με μεταλλικές στολές που αντιμετωπίζουν ορδές δεινοσαύρων.

Games PS4 Xbox One

Resident Evil 2/ 3/ 7: Λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις επόμενης γενιάς αργότερα στη χρονιά

Η Capcom σκοπεύει να κυκλοφορήσει δωρεάν ενημερώσεις γραφικών για τα remakes του Resident Evil 2 και του Resident Evil 3, μαζί με το Resident Evil 7.