Horizon Zero Dawn: Κυκλοφορεί επίσημα για PC στις 7 Αυγούστου

Σε αντίθεση με τη Microsoft που εδώ και χρόνια κυκλοφορεί τις αποκλειστικότητες τις κονσόλας της και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η Sony διαλέγει να κρατήσει τους δικούς της τίτλους μόνο το PlayStation, εκτός μερικών εξαιρέσεων.

Μία από αυτές τις εξαιρέσεις είναι και το εξαιρετικό Horizon Zero Dawn, του οποίου η Complete Edition θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου για PC. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία μέσω Steam και Epic Games Store και θα περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι, το expansion The Frozen Wilds αλλά και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει.

, Horizon Zero Dawn: Κυκλοφορεί επίσημα για PC στις 7 Αυγούστου

Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Ζήστε ολόκληρη τη θρυλική περιπέτεια της Aloy στην προσπάθεια της να ανακαλύψει τα μυστήρια ενός κόσμου που κυριαρχείται από φονικές Μηχανές.

Αποδιωγμένη από τη φυλή της, η νεαρή κυνηγός αγωνίζεται για να απολείψει το παρελθόν της, να ανακαλύψει το πεπρωμένο της… και να σταματήσει μία καταστροφική, για το μέλλον, απειλή.

Απελευθερώστε καταστροφικές επιθέσεις τακτικής εναντίον μοναδικών Μηχανών και αντίπαλων φυλών καθώς εξερευνάτε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο άγρια ζώα και κινδύνους.

Το Horizon Zero Dawn είναι ένα πολυβραβευμένο action RPG – και αυτή είναι η πλήρης έκδοση για τους υπολογιστές που περιλαμβάνει την τεράστια επέκταση The Frozen Wilds, με νέα εδάφη, δεξιότητες, όπλα και Μηχανές.

Πηγή
Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Cars Apple Apple Music featured

Η Apple Music έρχεται σύντομα στα Tesla – Στην “γωνία” περιμένει και η Steam

H Tesla επεκτείνει εντυπωσιακά το δίκτυο των συνεργασιών της, καθώς σύμφωνα με αναφορές ετοιμάζεται να προσθέσει στα οχήματά της την εφαρμογή Apple Music.