HP Omen X 2S: Gaming laptop με δύο οθόνες, 9th Gen επεξεργαστή Intel, 32GB RAM, και τιμή 1.807€

HP Omen X 2S, HP Omen X 2S: Gaming laptop με δύο οθόνες, 9th Gen επεξεργαστή Intel, 32GB RAM, και τιμή 1.807€

Το επόμενο laptop της HP θα είναι gaming, έχει διπλή οθόνη και θα ακούει στο όνομα HP Omen X 2S. Η δεύτερη οθόνη βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο, είναι 6 ιντσών και έχει ανάλυση 1080p.

Η HP σχεδίασε τη δεύτερη οθόνη ώστε να έχει real-time screen mirroring χαρακτηριστικά, και να μπορεί να προβάλει τμήματα της κύριας οθόνης, ενώ ο χρήστης παίζει παιχνίδια.

Μερικές από τις πιθανές χρήσεις της δεύτερης οθόνης είναι η προβολή τμημάτων παιχνιδιών, για παράδειγμα ένας χάρτης, η συνομιλία στο Discord, το streaming βίντεο από το YouTube ή το Twitch, και η προβολή των επιδόσεων της CPU και της GPU.

HP Omen X 2S, HP Omen X 2S: Gaming laptop με δύο οθόνες, 9th Gen επεξεργαστή Intel, 32GB RAM, και τιμή 1.807€

Κάποιος θα μπορούσε να παρομοιάσει την οθόνη, ως μία γιγαντιαία έκδοση του Touch Bar της Apple. Ωστόσο, επειδή λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη μπορούμε ουσιαστικά να τρέξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι PC gamers συνήθως έχουν δύο οθόνες, όπου στη μία τρέχει το παιχνίδι και στην άλλη διάφορα βοηθητικά προγράμματα. Οπότε, ο σχεδιασμός της HP αποτελεί μία αρκετά καλή λύση, για gaming εν κινήσει.

Η κύρια οθόνη του νέου HP Omen X 2S laptop είναι 15 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωση 144Hz. Ωστόσο, προσφέρετε η επιλογή για αναβάθμιση σε 1080p με 240Hz ή 4K HDR.

Όπως θα περιμέναμε από οποιοδήποτε μοντέρνο gaming laptop, η HP έχει εξοπλίσει τη συσκευή με 9th Gen Intel Core i9 8-core επεξεργαστή, 32GB μνήμης RAM και GeForce RTX 2080 Max-Q GPU.

HP Omen X 2S, HP Omen X 2S: Gaming laptop με δύο οθόνες, 9th Gen επεξεργαστή Intel, 32GB RAM, και τιμή 1.807€

Η HP ανέπτυξε ένα ειδικό σύστημα ψύξης για το HP Omen X 2S που περιλαμβάνει υγρό μέταλλο το οποίο εφαρμόζεται στην CPU και βοηθάει στην απορρόφηση της θερμότητας και στην απόδοση. Σύμφωνα με την εταιρείας, η απόδοση της CPU μπορεί να ενισχυθεί κατά 28% χάρη σε αυτή τη νέα θερμική λύση.

Το HP Omen X 2S έχει πάχος 22mm με πλήρες μεταλλικό σασί, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη το βάρος ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το gaming laptop θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και η τιμή του θα ξεκινά περίπου στα 1.870€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.