H HTC ανακοίνωσε συνδρομή 7 δολ. για το περιεχόμενο του Vive

htc viveport subscription, H HTC ανακοίνωσε συνδρομή 7 δολ. για το περιεχόμενο του Vive

Για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του Vive VR headset της, η HTC ανακοίνωσε σήμερα πως θα προσφέρει συνδρομή 7 δολαρίων το μήνα για το Viveport. Το Viveport είναι μια πλατφόρμα διαμοιρασμού virtual reality περιεχομένου που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η συνδρομή στο Viveport θα επιτρέψει στους κατόχους του HTC Vive να έχουν πρόσβαση σε VR περιεχόμενο όπως experiences και games, χωρίς να πρέπει να πληρώσουν για το κάθε ένα ξεχωριστά.

Το HTC Vive έχει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και είναι δημοφιλές μεταξύ των φανατικών του VR, παρόλο που δεν είναι φθηνό “σπορ”. Είναι απαραίτητη η ύπαρξη συμβατού PC, ενώ το ίδιο το headset κοστίζει 800 δολάρια.

Η πλατφόρμα Viveport περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 1600 τίτλους σε apps, games και experiences. Σύμφωνα με τον Rikard Steiber, επικεφαλής του Viveport, η εισαγωγή ενός συνδρομητικού μοντέλου για το VR αποτελεί φυσική εξέλιξη της αγοράς. “Introducing a subscription model to VR is a natural evolution of where this market is going, and as film, music, and TV have proven it’s becoming the preferred way customers want to explore and experience entertainment content”.

Η συνδρομή στο HTC Viveport θα ξεκινήσει από 5 Απριλίου και προσφέρει πρόσβαση σε έως και 5 παιχνίδια που επιλέγει ο χρήστης κάθε μήνα. Τον επόμενο μήνα μπορείς να αλλάξεις την λίστα ή να αφήσεις την ίδια. Αυτή τη στιγμή διατίθενται πάνω από 50 παιχνίδια και η HTC υπόσχεται σύντομα περισσότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.