Η Rockstar δίνει έσοδα από τα GTA Online και Red Dead Online για την καταπολέμηση του κορονοϊού

, Η Rockstar δίνει έσοδα από τα GTA Online και Red Dead Online για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού μαστίζει όλον τον πλανήτη, αρκετοί άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στο τεστ και ακόμα περισσότεροι έχουν πεθάνει, με τα νούμερα να είναι σοκαριστικά παγκοσμίως.

Γι’ αυτό έχει γίνει έκκληση σε επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν πληγεί και τόσο οικονομικά από την πανδημία και το κλείσιμό τους, αφού έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν, έστω και με προσωπικό ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κάλεσε όλες τις μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ να κατασκευάσουν αναπνευστήρες και μάσκες για όσους νοσούν. Μία εταιρεία, η οποία θέλει να βοηθήσει σε οικονομικό επίπεδο, προέρχεται από τον κόσμο των video games και είναι η Rockstar.

Η γνωστή εταιρεία, που κυκλοφορεί πετυχημένα παιχνίδια, όπως τα GTA και Red Dead Redemption, ανακοίνωσε πως από την Πρωταπριλιά και μέχρι τις 31 Μαΐου θα συγκεντρώσει το 5% των εσόδων από αγορές στα online games των δύο προαναφερθέντων. Αυτό το ποσοστό των εσόδων θα πάει σε τοπικές κοινότητες και επιχειρήσεις, που έχουν οικονομικά προβλήματα λόγω του κορονοϊού.

, Η Rockstar δίνει έσοδα από τα GTA Online και Red Dead Online για την καταπολέμηση του κορονοϊού

«Βλέπουμε τις τοπικές κοινότητες στη Βόρειο Αμερική, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ινδία και σε άλλες χώρες να έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ. Οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν τις πόρτες τους και οι κοινότητες, που βασίζονται σε στήριξη από την κυβέρνηση, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή, αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο δρόμος μπροστά μας θα είναι μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Ξεκινώντας από την 1η Απριλίου και συνεχίζοντας μέχρι τα τέλη Μαΐου, το 5% των εσόδων μας από αγορές στα online παιχνίδια μας, GTA Online και Red Dead Online, θα προσφερθεί για τις προσπάθειες περίθαλψης από τον COVID-19.

Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουμε τις τοπικές κοινότητες και τις επιχειρήσεις, που αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις του COVID-19, και για να στηρίξουμε τις εκπληκτικές οργανώσεις, οι οποίες βοηθούν όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την κρίση», αναφέρει η ανακοίνωση της Rockstar.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μπορεί να φαίνεται λίγο το 5%, όμως η Rockstar κερδίζει δισεκατομμύρια μόνο από τις αγορές που γίνονται στο GTA Online, κάτι που σημαίνει ότι αυτό το 5% θα μεταφραστεί σε πληθώρα χρημάτων, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσει και πώς θα μοιραστούν αυτά τα χρήματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Καρακαταξοδεύτηκαν πάλι εκεί στην Rockstar, έχουν βρει κιόλας και αρμέγουν την αγελάδα GTA 5 χαχα
Η κίνηση μετράει βέβαια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Business gta

Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

Η Take Two, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του franchise GTA, μόλις ανακοίνωσε την απόκτηση της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Zynga.

Games Grand Theft Auto: San Andreas gta Rockstar

Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της προχώρησε η Rockstar, με την οποία ζητά συγγνώμη για το δύσκολο λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy — Definitive Edition

Games Grand Theft Auto V Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar

Grand Theft Auto remaster: Διέρρευσαν πλάνα από το παιχνίδι

Μεταφορτώσεις από το Youtube και αναρτήσεις στο Reddit δείχνουν πλάνα διάρκειας άνω της μιας ώρας από το Grand Theft Auto III, το Grand Theft Auto: Vice City και το Grand Theft Auto: San Andreas.