Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition

Η Sony επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στους gamers και λάτρεις του άνθρωπου-αράχνη ανακοινώνοντας την έκδοση Marvel’s Spider-Man Limited Edition του PlayStation4 Pro σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με αποτυπωμένο -τι άλλο;- το μοναδικό logo του Spider-Man.

H συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει την ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα PS4 Pro με 1TB HDD, το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK4 στο ίδιο συλλεκτικό χρώμα και το Blu-ray Disc του τίτλου PS4 Marvel Spider-Man. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τρία DLC κεφάλαια του “Spider-Man του Marvel: Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ”.

Το νέο videogame Spider-Man από τη Marvel έρχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές δράσης μέσα από τις ακροβατικές ικανότητες του γνωστού υπερ-ήρωα, αλλά και πρωτόγνωρες συγκινήσεις με την ταυτόχρονη εισαγωγή νέων στοιχείων στο παιχνίδι που δεν έχουν ξαναδεί οι χρήστες προηγούμενων Spider-Man games, σύμφωνα με την εταιρεία.

PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition, Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition

PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition, Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition

PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition, Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro Marvel’s Spider-Man Limited Edition

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Να είχε τόσο καλό τμήμα και στα smartphone θα ήταν κορυφή

Peris14

Γιατί ποιος είπε ότι έχει καλό τμήμα στα PlayStation ένα τμήμα που το software κολλάει αρκετά σε κάθε update δεν προσθέτει τίποτα ούτε καν δεν διορθώνονται τα ήδη σφάλματα που έχουν το μόνο καλό που έχει τα παιχνίδια που είναι περισσότερα και αυτός είναι ο λόγος βπου το αγοράζουν όλοι αν και εκεί άρχισε να πέφτει και προσπαθεί με αποκλειστικός τίτλους από τα δικά της στούντιο να κρατήσει κάθε player που έχει μείνει να μην πάει σε Xbox κτλ. Οσο για της φήμες για το 5 που ακούγονται να είναι καλά η AMD που θα βοηθήσει με της καινούργιες τεχνολογίες της και αυτήν και την Microsoft
Μπας και δούμε καμιά ολοκληρωμένη λύση σαν τα PC για το game κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.