Η Sony Interactive Entertainment εξαγόρασε την Insomniac Games

Sony Worldwide Studios, Η Sony Interactive Entertainment εξαγόρασε την Insomniac Games

Η Sony, την ώρα που διεξάγονταν το Opening Night Live της Gamescom 2019. Ανακοίνωσε την εξαγορά της Insomniac Games, προσθέτοντας ένα ακόμη παγκοσμίου στούντιο στην οικογένεια των Sony Worldwide Studios.

H Insomniac Games είναι το 14ο studio που μπαίνει στην οικογένεια της Sony και όπως φαίνεται, θα δουλεύει πλέον μόνο σε τίτλους αποκλειστικά για τα συστήματα της ιαπωνικής εταιρείας.

Ο Ted Price, ιδρυτής και CEO της Insomniac Games δήλωσε:

Η ένταξη στην οικογένεια των Sony Worldwide Studios δίνει στην Insomniac ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να επιτύχει το όραμά της, να δημιουργεί θετικές και διαρκείς εμπειρίες για τους παίκτες

Τέλος, το ταλαντούχο στούντιο για όσους δεν γνωρίζουν έχει βάλει την υπογραφή σε μερικά από τα πιο γνωστά ΑΑΑ παιχνίδια της βιομηχανίας όπως τα Spyro the Dragon, Ratchet & Clank και Resistance, ενώ το πιο πρόσφατο δημιούργημα τους ακούει στο όνομα Marvel’s Spider-Man που αποτελεί αποκλειστικό τίτλου του PlayStation 4 και κατάφερε να πουλήσει μέχρι και τις 28 Ιουλίου 2019 13,2 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.