Insert coin to continue! [games]

Είναι ικανό να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι. Εξωτερικά μοιάζει με ένα παλιό coin-op μηχάνημα, όπως εκείνα που κάποιοι από εμάς παλαιότερα δεν προλάβαιναν να “ταΐζουν” κέρματα. Εσωτερικά, μια Smart TV 55″ 3D LED της Samsung και ένα 37″ διακοσμητικό display της LG. Εξοπλισμένο με ανοιγόμενα συρτάρια τα οποία φιλοξενούν PS3, Xbox 360 και Nintendo Wii, ενώ ταυτόχρονα είναι γεμάτο από emulators για άλλες κονσόλες για να μπορείτε να παίξετε και παιχνίδια που έχουν σχεδόν εκλείψει από την αγορά.

Τα χειριστήρια του δε, πλήρη. Εκτός από τα κλασσικά joysticks και trackballs δέχεται τιμόνια, μοχλούς πλοήγησης, πιστόλια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα video game.

Περιλαμβάνει ακόμα ένα Blu-ray player και η ανακλινόμενη οθόνη του επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν καθισμένοι πχ. σε ένα καναπέ, εφοσον δεν θέλουν να στέκονται όρθιοι ή σε σκαμπό.

Δεν είναι όμως μόνο οι κονσόλες. Υπάρχει και ένας υπολογιστής μέσα σε αυτό το κατασκεύασμα, ένα Alienware με εξαπύρηνο επεξεργαστή, 16GB RAM και 2TB σκληρό δίσκο.

Τέλος στα τεχνικά χαρακτηριστικά προστίθεται και ένα εντυπωσιακό σύστημα ήχου το οποίο περιλαμβάνει ένα ηχείο 232 Watt και τεράστιο subwoofer.

Αυτό λοιπόν το “θηρίο” δεν δέχεται κερματα. Όμως πρόκειται να σας κοστίσει $20.000 και υπολογίστε και $1.000, το λιγότερο, για τα μεταφορικά του.

Μπορει να μην να σας αρέσουν και οι 50.000 τίτλοι που προσφέρει η “καμπίνα” αυτή αλλά σίγουρα κάτι θα βρείτε.

games, Insert coin to continue! [games]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pit

Αυτά είναι!

jonJon

το θελω για να παίζω wonderboy 🙂

spyros

Καγελο εμεινα. Γιατι ομως 1000 μεταφορικα;

Κωνσταντίνος

Εντάξει ρε όχι και 20.000€!!! Αντε πες μια καλή τέτοια τηλεόραση να κάνει 2000€ το Ps3 270€ το Xbox 200€ το Wii 170 η Lg κανά 500ρικο. Παει 3500€ περίπου όχι 20000€!!!

vagelis da

ρε κωσταντινε…ριχτα ολα τα μηχανηματα που ειπες σε ενα κουτι και αναψε το.
τε? δεν παιζει? ελα ρε…δηλαδη θελει δουλεια αυτο το εργαλειο για να γινει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.